joi, februarie 2, 2023

Jobul săptămânii: INSPECTOR / REFERENT Resurse Umane. Camera de Comerț demarează un nou proiect pentru CALIFICAREA în această meserie

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Jobul Săptămânii: Inspector/Referent Resurse Umane.

 

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad, demarează începând cu data de 29 mai 2017, o nouă serie de Inspector/Referent Resurse Umane.

Cursul se va ține la sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr.5.
„În urma absolvirii, cursanții vor obține următoarele competenţe: întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a angajaților; recrutarea personalului; întocmirea și gestionarea contractelor de muncă; întocmirea statului de plată; Întocmirea şi depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de şomaj, asigurărilor de sănătate; operarea cu REVISAL; realizarea dosarului de pensionare”, declară domnul Gheorghe Seculici- Președinte CCIA Arad.

„Avem o varietate foarte mare de cursuri, astfel încât te poți dezvolta ca profesionist într-un anumit domeniu, în ceea ce privește recrutarea, candidații nu au nici un fel de cost în procesele derulate de noi, avem o abordare profesionistă, dar în același timp foarte umană” – declară prof. Carmen Crișan – manager CFP.

Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Arad, mai organizează în perioada următoare și cursurile: Contabil şi Agent Imobiliar.

Pentru înscrieri vă rugăm sa ne contactați la tel: 0730188.299, email [email protected].

 

Ultimele Știri

Related news