marți, martie 28, 2023

Joi și vineri poți vizita EDU2JOB – târg internațional de educație și locuri de muncă

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Colegiul Economic Arad şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad organizează, în perioada 12-13 mai 2016, la EXPO Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 300, a treia ediție a evenimentului internațional EDU2JOB.

Târgul se adresează elevilor, studenţilor, persoanelor aflate în căutarea unui job şi urmăreşte alăturarea strategică de oferte din cele două domenii complementare: educație și locuri de muncă.

Pe parcursul celor două zile vor fi prezente companii, agenții de recrutare şi furnizori de formare profesională, universităţi şi agenţii de consultanţă educaţională internaţională de studiu.

Pentru o mai bună îmbinare între teorie şi practică, elevii de la licee economice din ţară participă, în cadrul acestui eveniment,  la Târgul Naţional al Firmelor de Exerciţiu „Exersăm acum, profesăm în viitor”, aflat la a IV-a ediţie. Târgul a fost organizat în scopul formării şi dezvoltării de competenţe fundamentale necesare viitorilor absolvenţi, pentru a lucra într-o firmă reală.

În prima zi a evenimentului, începând cu ora 12:00, va avea loc o conferință pe tema învăţământului profesional şi tehnic, prezentându-se bune practici în domeniu. Intenţia organizatorilor este de a pune faţă în faţă firmele interesate de atragere de forţă de muncă pregătită profesional şi instituţiile implicate în pregătirea acesteia.

Obiectivul evenimentului este acela de a identifica soluții în vederea dezvoltării unui climat de afaceri stabil bazat pe un sistem de învățământ aplicat pe nevoile economice.

 

PROGRAM VIZITARE

Joi, vineri: 10:00 – 18:00

 

PROGRAM TRANSPORT

Plecare de la Podgoria: 10:30, 13:30, 16:30.

Plecare de la Expo: 11:00, 14:00, 18:00.

 

(Comunicat de presă CCIA)

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news