PAMFLETE

„Jucăria preferată a GENERALULUI” a rămas fără ulei și s-a gripat – dar și-a revenit imediat după ce medicii i-au injectat ceva MIRACULOS… care-ți corectează GRAMATICA!

 

Nu… că, vorba unei colege de la Oradea, „consilierii ăstora sunt niște perverși care se joacă cu creierii noștri cu un joystick de înaltă performanță!”

Jucăria preferată a generalului Florian Coldea, nimeni altul decât primarul nostru de 15 ani încoace, Gheorghe Falcă, a reușit performanța de a deturna atenția… tuturor oamenilor care mai înțelegeau ceva-ceva din politica sa (și mai ales a apropiaților săi – să consemnăm neapărat… că pe restul ori i-a durut în bască, ori s-au bucurat), sunând la 112 să reclame că îi e rău „cred că de la tensiune”, imediat după ce s-a prins că tentativa sa de a cerși bani înconjurat de presă s-a umplut de ridicol și a fost luată la mișto de toată lumea bună (vorba unui concetățean: «Să crezi că ,,luptă pt banii noștri”, când nu mai știe cum să-i sifoneze, asta înseamnă să te tâmpești cu totul.»)

„Echipajul medical ajuns la hotelul la care Gheorghe Falcă era cazat a luat decizia de a-l transporta la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru îngrijiri medicale. După ce a fost stabilizat, joi dimineaţa, primarul Gheorghe Falcă a fost externat.” – au consemnat, pe prima pagină, ziarele sale de casă aseară… după ce și-au făcut curaj să-l sune „oare putem și noi să…” și după ce au dat „save” pe desktop la poza asta pe wall (care între timp a devenit virală… unii, mai cu umor rece, și-au pus-o cover pe facebook):

Falcă și-a șters-o imediat după ce l-a sunat generalul pe WhatsApp să-i explice, ca la proști, că „nu pică bine, bă, *ulă! Arăți ca dracu acolo și se vede clar că l-ai pus pe Cipri să-ți facă poza!” și la Spitalul Universitar să le ordone ălora să nici nu confirme că Jița a trecut pe acolo și să uite de registru – însă poza a rămas… și va rămâne mult timp de-acum încolo în memoria colectivă a spațiului public virtual și nu numai.

La câteva… secunde după ieșirea din spital „Gheorghe Falcă a declarat pentru Mediafax” (ci)că:  „Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat şi m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat. Răutate aşa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoşi ca şi primarii PSD”… dovedind, astfel, că cei de la Spitalul Universitar au cele mai bune medicamente de pe piață – din moment ce nu numai că l-au făcut bine-mersi, dar i-au băgat și gramatică-n frază!

Oare cât costă „la liber” o doză de ce ia Falcă?! – întrebăm și noi pentru niște cititori…

Articol asociat:

„Doctorul în comunicare” Gheorghe FALCĂ umple GRAMATICA Limbii române de scuipat și introduce stilul „delirium tremens” în DISCURSUL POLITIC

 

 

Radu Pandelea, 1 februarie 2019 8:58

falca-stricat