Juniorii de la UTA au câștigat turneul Sant Vincent de la Barcelona

 

UTA 2004 a câştigat turneul Sant Vincenc din Barcelona, a câştigat tot în țară şi străinătate, iar autoritățile locale îi răsplătesc distrugându-le terenul principal de antrenament dn Subcetate

Aceşti copii sunt campioni naționali, recent au cucerit trofeul Elite-RDF de la Arad, iar acum au terminat învingători la cea de-a 32-a ediție a unui prestigios turneu organizat la Barcelona. Acasă însă se antrenează pe un teren, în primă fază distrus şi ulterior furat efectiv de Primărie, de la clubul CSŞ Gloria care îl concesionase penru 99 de ani. Terenul face obiectul unui proces între CSŞ Gloria şi Primăria Arad, după ce în 22 iunie, în ultima şedință a CLM Arad din vechiul mandat, consilierii au respins în unanimitate (indiferent de partid) plângerea formulată de clubul sportiv şcolar. Cât timp nu se pronunță justiția, grupele de copii folosesc în continuare terenul, dar în condiții improprii: gazon prost şi printre pistele de beton turnate de Primărie cu ocazia Cupei Europene de Aruncări, competiție de care administrația s-a folosit pentru anularea contractului de concesiune.

Există precedentul distrugerii a trei stadioane în Arad sub actuala conducere, unde în prezent avem două supermarketuri şi un mall abandonat, dar aşa ceva nu trebuie să se mai repete.

E nevoie de o acțiune civică de amploare prin care iubitorii sportului din Arad să se alăture demersului părinților copiilor, antrenorilor şi Clubului Sportiv Şcolar Gloria. Solicit actualului CLM să repare nedreptatea făcută în ultima şedință din mandatul precedent, aducând suprafața de joc la starea inițială şi permițând grupelor de copii să se antreneze în condiții normale. Sunt campioni şi merită mult mai mult, dar măcar minimele condiții să le fie oferite de oraşul pentru care joacă.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy