SPORTURI

Juniorii UTA U17, pregătiți de marea finală

Numărătoarea inversă e aproape gata, momentul cel mai așteptat de către trupa roș-albă Under 17 se petrece luni, 14 iunie!

De la ora 14:00, pe stadionul Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia, UTA e față în față cu Viitorul Constanța.

Arădenii, pregătiți de Dinu Donca, Adrian Ungur, Ștefan Boroș și Dan Țapoș, au ajuns să joace cu trofeul pe masă după ce au trecut în semifinale de FCSB, în vreme ce gruparea de la malul Mării Negre a eliminat-o pe Universitatea Craiova.

”În general, a fost un an de muncă, greu, am ajuns cu emoții aici. Important e că am ajuns și trebuie să câștigăm finala. Plecăm cu șansa a doua, am luat-o pas cu pas, iar fiecare pas făcut în față ne-a unit, ne-a întărit și ne-a dat încredere. De acum rămâne doar să aducem titlul la Arad”, a punctat Adrian Ungur.

Galeria echipei  arădene a fost în premieră prezentă la ultimul antrenament al echipei pregătită de  Ungur pentru a încuraja echipa înainte de meciul de mâine.

În anul 2015, grupa 2004 a echipei UTA Arad juca finala Campionatului National de fotbal în compania echipei Viitorul Constanța (Academia Hagi) și câștiga acea finală iar UTA 2004 devenea campioana națională a României.

 

UTA Arad – Viitorul Constanța, finala Ligii Elitelor U17 2020-2021, se vede în direct pe Digi Sport 1.

Arbitri: Sorin Costreie (Buftea) – Cosmin Vatamanu, Mihăiță Necula (ambii București). Rezervă: Cătălin Ilie (București). Observator: Iulian Radu (București).

Cosmin Gherman, 13 iunie 2021 5:22