sâmbătă, octombrie 8, 2022

Jurnalista Cristina ȚOPESCU a fost găsită MOARTĂ, la trei săptămâni după ce nu mai fusese văzută ieșind din locuința sa. În iulie ar fi împlinit 60 de ani…

 

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința din ansamblul Tunari (cartier Otopeni) în care era chiriașă, duminică seară, după circa trei săptămâni de când nu a mai fost văzută ieși din casă. Ultimul său semn de prezență a fost marcat pe 29 decembrie, de prietenii săi, pe WhatsApp. 
Conform primelor date de la fața locului luate de criminaliști, Poliția a precizat că nu s-au observat urme de violență pe trupul acesteia, dar expertiza medico-legală care se va efectua în cursul zilei de astăzi urmează să stabilească cauza decesului. O vecină a sunat la 112 după ce a observat doi câini ai Cristinei zac morți într-o anexă a locuinței acesteia, mașina fiindu-i parcată în fața casei.

„N-o mai văzuse de zile bune, erau vecine și discutau foarte mult despre căței. A observat într-o anexă a locuinței doi câini morți și și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat, pentru că ea n-ar lăsa niciodată câinii fără mâncare. Intenția ei a fost să se ducă să forțeze ușa. A fost găsită moartă în dormitorul ei de la etaj, în pat, au chemat procurorul și medicul legist” a declarat un vecin al Cristinei Țopescu pentru Romania TV.

Cristina Țopescu, fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu, era născută la 4 iulie 1960, în Oradea. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. Între 1970 și 1979 a colaborat cu televiziunea publică, fiind specializată pe emisiuni pentru copii și tineret. I-a fost interzis accesul la televiziune după căderea în dizgrația regimului comunist a tatălui său și stabilirea în Germania a mamei sale. În 1989 a fost arestată trei luni, în urma tentativei de trecere frauduloasă a frontierei. Cristina Țopescu voia să ajungă la mama ei, în Germania.

După Revoluție, Cristina Țopescu a fost reporter la PRO TV, apoi prezentatoarea știrilor la Prima TV, de unde a demisionat în 2013, după ce s-a înscris în PSD. De la finele anului trecut era consiliera ministrului Sănătații, Victor Costache, iar astăzi ar fi trebuie să se prezinte la serviciu.

Dumnezeu să o odihnească în pace!…

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news