vineri, decembrie 2, 2022

Koljic e incert la meciul de mâine

Meciul de mâine seară dintre UTA și U. Craiova, reprezintă primul duel pe banca tehnică între Balint și Reghecampf, acesta din urmă a schimbat sistemul de joc și a introdus câteva nume noi în echipa de bază. Balint vrea ca elevii săi să joace cel puțin la fel de bine ca   în meciul cu FCSB , e nevoie de toate punctele puse în joc, obiectivul rămâne o clasare cât mai sus.

Suntem iar în fața unei partide cu o pretendentă la câștigarea titlului, Universitatea Craiova, care chiar dacă a început sezonul sub așteptări, este o echipă puternică ce își propune să câștige toate punctele puse in joc. Au și declarat acest lucru după ultimul meci, în care s au văzut două reprize distincte. Repriza a doua a fot una foarte bună a craiovenilor în care au marcat de trei ori. Noi venim după o înfrângere legată și de o evoluție dezamăgitoare, eu sper să fi remediat acest lucru, să trecem meciul de la Botoșani în categoria accidente. Am suferit pe toate momentele jocului, reacție lentă pe momentul pierderii posesiei.  În prima zi de pregătire s-a dedicat un timp  suplimentar analizei jocului de la Botoșani, atât pe joc colectiv cât și individual, dar și pregătirea meciului de sâmbătă. Întâlnim o echipă de top cum au fost și FCSB și Botoșani, dar ăsta e programul, îmi doresc o reacție individuală din partea jucătorilor și interpretarea tactică a jocului. Doar Tudor Călin e indisponibil pe o perioadă mai lungă. Avem un lot echilibrat numeric și valoric, e normal ca la unii jucători să apară sincope de formă, spune tehnicianul arădenilor.

Mergem la  Arad să încercăm obținerea de puncte. Venim după un meci bun câștigat, astfel dorința e mare. Nu va fi ușor, dar vrem cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bine organizată în apărare cu un public frumos. Îmi place să joc pe stadioane pline. Va fi un meci foarte greu. La antrenamente toți răspund bine, e concurență în lot, trebuie doar concentrare la ora jocului. Arădenii au jucat bine cu FCSB și  au obținut un rezultat bun, aproape de o victorie, e de părere Reghecampf.

Universitatea Craiova își schimbă suprafața de joc, Mitriță e în negocieri cu echipa antrenată de Reghecampf,  Koljic e incert, având entorsă de gradul 1, el e dorit insistent în străinătate, Ofosu a plecat, lotul fiind completat cu juniori de la echipa a doua. Craiova ocupă locul 7 în clasament cu un punct pete echipa lui Balint clasată pe locul 9.

Ultimele Știri

Related news