„L-au luat pe Mura” cu 7 kile de iarbă… ce să-ți povestesc… „Plânge” Bujacul!

 

„l-au luat pe Mura din Bujac” am aflat încă de când nici nu-l luaseră… marți seara în speță… „cu de toate… Au făcut percheziții la două case – a lui și a iubitei… Laura Costin aia”.
Nu ne-am grăbit că… no… cu ăștia niciodată nu-i nimic sigur… am mai văzut filme de genul (cum e cel de acum o lună, regizat de Poliția „Vlaicu” și prietenii săi la „Conacul lui Serghei” de la Măltăreț… îl avem salvat pe privat) care încep brusc și se termină diseminat…
Cine-i Laura Costin știm („acoperita” din Dosarul „Frații Nyeki”, printre altele); cine-i Mura, însă, până la faza asta, doar vag… așa… prin intermediari… („un fel de nimeni, cu gagică celebră” – ni l-au banalizat inclusiv sursele noastre din sistem).


Din două telefoane am aflat, însă, că suntem „fraieri dacă-l banalizăm pe Mura”, că Mura, acum nu știu câte săptâmâni, se lăuda că „vinde pentru poliție și are poliția la mână” și că e „un figurant prăduitor”… bazându-și „bazarea” pe faptul că a scăpat cu „suspedare” la recenta confruntare cu DIICOT-ul .

Bun… acum aflând cine-i Mura, am căutat să aflăm cu cât l-au prins, am aflat că „cu peste 7 kile de iarbă bună și ceva prafuri pentru mama mare” și, uitându-ne pe Portal ca să-i căutăm pilele am văzut că l-au și arestat (vorba cuiva: „Da ce, s-o crezut Serghei?!”).

Solutia pe scurt:

În baza art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad, în dosarul nr. 102 D/P/2020 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Mura Călin Paul – pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 23 septembrie 2020, până la 22 octombrie 2020, inclusiv. Respinge cererea inculpatului Mura Călin Paul, de a lua măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad a sumei de 313 lei, reprezentând onorar pentru avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 23 septembrie 2020, ora 13:00.

***

[COMUNICAT DE PRESĂ – SCCO Arad]

FLAGRANT DELICT: PRINS ÎN TIMP CE VINDEA DROGURI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Arad, au depistat un tânăr în timp ce comercializa droguri de risc.
La data de 22 septembrie a.c., în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii de combatere a criminalității organizate, a fost depistat în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din Arad, în timp ce comercializa droguri de risc.
Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție la locuințele deținute de tânăr, fiind descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 6,704 kg. de cannabis, 175,76 grame pulbere de culoare albă (amfetamină), 13.000 de lei și 50 de euro.
În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.
La data de 23 septembrie a.c., magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Loading

Facebook Comments Box

13 Comentarii

  • A pai ce e de stiut?Concluzia e aceiasi: cel mai mare sifon al Aradului o fost luat,ne-am dus dracului,acum sa vedeti ce urmeaza…in max 3 luni e afara Mura si isi va relua activitatea si brusc inca 2-3 o sa fie prinsi

 1. După războii toți sunteți deștepți si știți tot, dar defapt voi sunteți niște nimicuri care is pierd viata pe un site, Si acceptați doar ceea ce vorbește presa. Mizeriilor

 2. Sincer, mergeți toți dracului. Ca habar nu aveți ;). Eu sunt de părere sa va vedeți de viața Voastră minuscula! Pace, și nu mai comentați, mergeți și Plimbați-vă copii.

 3. Doliu in Arad!!Sta-ti linistiti vine altu in locul lui, altii vin altii pleaca, trebuie sa isi faca si politia datoria.Felicitari persoanelor care au depus eforturi in acest dosar de prindere a infractoriilor.Nu mai dati cu „Hate” ca o fost ca no fost asta ii viata fiecare face ce crede ca este bine fiecare job are riscurile lui.O seara faina sa aveti, sa nu uitati sa scrie-ti ba ca sunt analfabet ba ca nu stiu ce ca nu am pus virgule liniute de despartire :))

 4. Felicitari. Sa vedem si altii luati pe sus. De la biserica sarbeasca pana in bou rosu e plin, alfa la fel. Alin sumurduca are plantatii an de an si vinde zilnic. V. d. vinde din masina zilnic. Sunt multe alte nume de zis . Prin vlaicu multi chiar si gradiste. Pe rand…

 5. Numai cei ce NU l-au cunoscut sau cei ce Il INVIDEAU comenteaza aici. Sa mergeti la puscarie praduitori invidiosi ce santeti. Nu ati merita nici dreptul la opinie , sifonari amarati. Ar trebuii sa va fie rusine cu voi in societate. Curve de oameni fara pic de respect sau coloana vertebrala.

 6. da frati mei asta a fost praduti de serghei ca gunoiu ala o arde aiirea cu droguriile
  numa el
  nu cade restu se duc pe val toti luati si voi mai in serios treaba ca iel ai capu si praduitoru

 7. Pt toti muncitorii in fabrici si toti sclavii fara minte.
  Unii oameni stiu sa faca bani cu capul,altii stiu sa faca bani prin munca in fabrici. Dacă nu va duce mintea mai mult nu mai va luati de aia care stiu sa faca bani. Unii sunt fraieri alți nu sunt. Asa ca ,gura mica si la fabrica ca incepe schimbul futu-va-n gura de sclavi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy