marți, octombrie 4, 2022

L-au prins pe motociclistul care a sfidat bariera și i-a arătat „muie” la tren. Este un tânăr „de mare angajament” din satul Horia [VIDEO DIN DOUĂ UNGHIURI OPUSE]

 

L-au prins pe „omul care a speriat circulația cu semne obscene” Este un tânăr de 26 de ani, din satul Horia, comuna Vladimirescu… rămas în folclorul urban drept „omul care i-a arătat muie la tren.

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ ARAD]

MOTOCILCLIST IDENTIFICAT ȘI SANCȚIONAT DE POLIȚIȘTII RUTIERI

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției municipiului Arad, au identificat și sancționat un tânăr, care nu a respectat semnalele acustice și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma apariției în mass-media a unui material video despre un tânăr care nu respectă semnalele acustice și luminoase la o trecere la nivel cu cale ferată, în municipiul Arad, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, reușind identificarea tânărului și luarea măsurilor legale.

În fapt, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 09,45, o persoană a condus o motocicletă pe Calea Șiriei din municipiu, în direcția Horia, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnalele acustice și luminoase, depășind autoturismele staționate, trecând peste liniile de tren. După ce a efectuat trecerea peste calea ferată, s-a oprit și a săvârșit gesturi obscene către mecanicul de tren, după care și-a continuat drumul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat motociclistul în persoana unui tânăr de 26 de ani, din localitatea Horia. Acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice) cu suma de 2.900 de lei și conform Legii 61/1991 (pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviațuire socială, a ordinii și linițtii publice) cu suma de 500 de lei. De asemenea, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Niste munca in folosul comunitatii??
    Brancardier la morga spitalului …
    Ca cu amenda nu se rezolva mare lucru …

Comentariile sunt închise.