Acasă SPORT La 90 de minute de prima ligă! UTA – ACS Poli va...

La 90 de minute de prima ligă! UTA – ACS Poli va putea fi urmărit online exlusiv pe site-ul și pe pagina de facebook a clubului

0

 

Returul din barajul promovării sau menținerii în prima ligă la fotbal, este programat mâine, de la ora 17.30, la Șiria. CoNfruntarea dintre UTA și Poli pornește de la scorul de 1 – 2, gazdele au nevoie să câștige la o diferență minimă pentru a reveni în prima ligă. Poli s-a întrecut luni în ratări, timișorenii au acuzat arbitrajul, dar UTA nu a beneficiat de un penalty. Golgheterul lui Poli, are șanse mici să joace, el sa accidentat după 15 minute din jocul tur.

Meciul nu va fi transmis la tv datorită neînțelegerii dintre club și Digi TV, dar atât Radio Timișoara cât și site-ul clubului UTA, uta-arad.ro transmit online partida. Au mai fost închiriate tribune din Ungaria, iar transportul spre Șiria este perfect acoperit. Poli Timișoara a primit 80 de bilete pentru suporterii săi.

„UTA poate promova, chiar dacă nu e pregătită în proporție de sută la sută, dar poate produce surpriza”, a declarat Alexandru Meszar. „Pentru noi acest meci este finala campionatului și trebuie să facem tot ce putem să câștigăm. Nu va fi ușor, Timișoara este favorită în continuare. Nu renunțăm la luptă, vrem să oferim suporterilor posibilitatea de a vedea echipa în prima ligă. Poli are un lot valoros, v-om fi atenți la fazele fixe, unde am avut probleme, timișorenii provoacă aceste faze fixe, au talie și un bun executant de lovituri, este vorba de Croitoru. La Timișoara am făcut cadou prima repriză, am jucat foarte slab. A doua repriză m-a mulțumit și acum nu simt că jucătorii au trac”, a declarat Laurențiu Roșu.

Exit mobile version