joi, decembrie 1, 2022

La Expo Arad a avut loc tradiționalul spectacol de colinde al Colegiului Național „Vasile Goldiș”

 

Miercuri seara, 20 decembrie 2017, într-o atmosferă de iarnă, în prezența presei, a oficialităților locale, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Arad, familia Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad, elevi – părinți – cadre didactice s-a reunit pentru tradiționalul spectacol de Crăciun.

Anul acesta, glasurile elevilor din Ansamblul Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad, au adus bucurie pentru copiii din Compartimentul Clinic de Boli Infecțioase Arad, printr-un concert caritabil. Ei au dus vestea bună și au colindat Crăciunul copiilor în suferință, fiind un exemplu de noblețe sufletească pentru aceste sărbători de iarnă.

În pragul sărbătorii sfinte, spectacolul de colinde de la Expo Arad, a reunit elevii goldișeni, pregătiți de doamnele profesor Cristina Lazăr și Andreea Câlbu, Dubașii de la Săvârșin și grupul vocal „Trifon Lugojan” (vezi galeria foto). Acest eveniment s-a realizat la inițiativa domnului director Marius Gondor cu sprijinul Consiliului elevilor și al voluntarului Valentin Căldăraș.

În deschiderea spectacolului a avut loc o licitație de icoane pe sticlă realizate de către elevii aceluiași colegiu, la inițiativa doamnei profesor Gabriela Lazăr.

Toate donațiile participanților la spectacol, adică 4100 lei, vor fi utilizate la reabilitarea Secției de boli infecțioase copii, prin binecunoscutul proiect al Asociației Cetatea Voluntarilor Arad.

Director, prof. Gondor Marius

Text: Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad, Gavrilă-Ardelean Gloria

Foto: Denisa Stana, Eric Manta și prof.dr. Mihaela Gavrilă-Ardelean,

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news