duminică, noiembrie 27, 2022

La Gurahonț și Almaș, Compania de APĂ furnizează consumatorilor NOROI: iată prima provocare cu care se confruntă noua „echipă de verișori” care s-a instalat la robineții principali!

 

… sunt mult mai multe cazuri – fiecare cu particularitatea lui – dar deocamdată discutăm despre comunele Gurahonț și Almaș, unde, de câteva zile, la robinetele consumatorilor plătitori ai celei mai scumpe ape chioare de la noi din țară, curge un lichid cu proprietăți incerte – mai degrabă noroi decât apă.

„Este DEPLORABIL ce se întâmplă în secolul XXI în Comuna Almaș, județul Arad! De mai bine de 10 zile nu este apă – și cică să ne spălăm, ca e pandemie. Oare asta nu se vede la nivel de Primărie, Consiliu Județean, Prefectură?! Acum pe unde sunteți, domnilor care gestionați rânduiala în comună?! Ați uitat deja că este o comunitate locuită, căreia  nu de mult i-ați cerșit voturile? Unii au copii, alții animale… alții, pur și simplu, s-ar spăla! Ori a trecut campania și stați la table încă 4 ani?! Mereu se găsește o scuză, că nu sunt bani de investiții etc… dar până când să suportam noi minciunile și cheltuielile aberante ale acestor instituții puse în slujba comunității? Sau așa ar trebui să fie… Compania de Apă ne ignoră, Primăria este indiferentă, noi revenim în sec XIV, cu lighean și găleată! Trezirea! Ajunge!” – este postarea publică a unei localnice din comuna Almaș, publicată „în disperare de cauză” pe mai multe grupuri de facebook.

Almașul nu a stat niciodată bine la capitolul „apă furnizată” – „apă epurată”, pentru „sifonările” tupeist- imbecile de pe vremea lui Nicolae Ioțcu la Stația de epurare (vreo 300.000 de euro s-au dus atunci pe apa sâmbetei) încă nefiind deschis nici măcar un dosar serios.

Vesa Ioan – fost primar Brazii și, desigur, „vajnic mercenar galben” – este responsabilul cu apa și canalizarea din zonă… dar să vorbești cu Vesa despre treaba asta e ca și cum ai face un pariu sadic cu tine însuți… gen „oare dacă-l înjur sau îl lovesc, pățesc ceva?”

„S-a ajuns ca pomparea apei trimisă la consumator să se facă direct din râul poluat și murdar” – aflăm din surse… și iată ce provocare interesantă, la început de mandat pentru noua echipă managerială care a ocupat (sigur că da: în baza competenței demonstrate, a experienței acumulate și după un concurs „sever”, care a durat două minute aproape întregi, imediat după decesul lui Gheorghe Bănățean).

Flavius Beniamin Moț – consiler local la Gurahonț:

„De ceva timp (o parte din locuitorii comunei Gurahonț) ne confruntăm cu problema alimentării cu apă, de câteva zile avem o nouă problemă pe lângă cea a alimentării, calitatea îndoielnică a apei potabile(???). Am fi recunoscători celor de la Compania de Apă Arad, dacă ne-ar informa să nu consumăm o astfel de apă până se remediază problema.”

Iată, deci prima provocare adevărată (o misiune aproape imposibilă, la ce știm noi că se întâmplă acolo) cu care se confruntă noua „echipă de verișori” care s-a instalat la robineții principali!

În acest sens, s-a depus deja și o reclamație la A.N.P.C. (degeaba, după umila noastră părere – dar bine măcar că există):

Chiar dacă nu bem apă direct din Criș (bem din Mureș, ceea ce e absolut totuna), suntem interesați de evoluția acestui caz și curioși de rezolvarea sa, fiind în stare să ne călcăm peste vocația de a fi critici la aproape orice și fiind pregătiți să le compunem o odă celor două „robinete principale” în caz că…

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] „Armonie galbenă” la Compania de Apă Arad. Geanina Pistru: „Da… sunt director adjunct… Borha este director general”

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Ieri,25.01 am fost în zona cu ceva treburi și am înnoptat până astăzi intr-un sat aparținător de Honț ! Ieri, desi aveam nevoie de apă ca și de aer,i-a apă de la retea ,de unde nu e! La un momentdat nu a curs nimic la robinet ! Noroc cu fântâna din curte,căci altfel … !!! Chiar îmi făceam griji pentru seara cum mă voi spăla,dar a revenit presiunea! Nu știu in zonele de pe deal unde am auzit că nu era nici înainte cu zilele datorită presiunii mici !
    Apropo, o pasarica mi-a șoptit că și acum apă e colectată din valea Hontișorului! Va dați seama cum e și aceea ! Cu gunoaie,mortăciuni,aluviuni!

  2. Dragi aradeni, eu va recomand o firma de incredere care va poate face lagatura dintre apa de la fantana din curte, la reteaua de apa din casa pe care va vine apa de la reteaua comunala. Baietii lucreaza ieftin, va ofera chitanta, factura si garantie. Cautati si luati legatura cu echipa I.N.A INSTALATII SANITARE INCALZIRE SI CANALIZARE 0746 844 855. Din cate am aflat si eu din discutiile purtate cu reprezentantul firmei, initialele firmei lui vin de la Incompetenta Nepasare fata de Aradeni,.

  3. No, că pà acolo, îs niamuri, tăți, șî dă dragu lu ,,Jani” ( Giani) bem, șî apă cu vermi, că dă nu, dracu-i a nost! Mere mă-sa la popă, șî fașe slujbe pă noi!
    Așa că nu vă mai plînjeț, beț, că-i dă la ,,Janii”!puneț ocelari dă soare șî înghice!

Comentariile sunt închise.