SPORTURI

La o zi după un accident stupid, profesoara Adriana INOAN a strălucit în primul meci oficial ca antrenor al echipei pe care o conduce din teren!

 

În cursul zilei de ieri, Adriana Inoan, fosta mare handbalistă arădeană și printre cele mai talentate din țară în anii `90, atât în țară cât și în stăinătate, a fost victima unui accident de circulație produs prin imprudența unui taximetrist, mașina profesoarei suferind daune serioase. Din fericire, Adriana nu a avut de suferit – impactul s-a produs pe partea din dreapta a șoferului. Dacă mai spunem că în vara anului trecut, Adriana, în calitate de participant la trafic, a salvat  viața  unui bărbat care a căzut de pe moped în apropiere de Chișineu Criș… riscăm să nu înțelegem nimic din acest șir de accidente cărora le urmează, imediat, victoriile!

Toată adrenalina unui astfel de eveniment ca cel de ieri a fost descărcată ieri seară în meciul de handbal feminin al echipei pe care o antrenează și o conduce din teren.  În Campionatul Județean de handbal feminin (senioare), în sala LPS s-au confruntat CS Inoan și Unirea Sântana, meci contând pentru runda a doua a campionatului. Oaspetele veneau după o victorie confortabilă în prima rundă în fața celor de la Lipova, în vreme ce gazdele și-au reprogramat primul meci. Arădencele  au controlat jocul au condus în permanență pe tabelă sub privirile antrenorului Titi Ionescu. Lipsa de concentrare de pe finalul primei reprize a făcut ca scorul să fie unul strâns la pauza dintre cele două reprize (15 – 14) pentru ca scorul final să fie 29 – 22. Adriana Inouan, care este și diriginta câtorva dintre jucătoarele sale, a jucat prudent evitând contactul cu adversarele, iar aruncările la poartă erau plasate, reușind faze spectaculoase.

Pentru gazde au evoluat: Adriana Inoan, Gabriela Popescu, Adela Gallev, Daniela Varvari, Estera Prunar, Paula Sivu, Melisa Ureche, Rebeca Gavriluț, Carmina Țigan, Beatrix Macsar, Viktoria Bier, Iolanda Meszaros, Estera Rusanovski și Angelica Bulz.

Antrenorul oaspetelor, profesorul Josef Höniges a răspuns cu Daniela Murariu, Matilda Corbei, Claudia Bolba, Nicoleta Bilan, Maria Cîrciu, Denisa Weisenburger, Daiana Boca, Mălina Morgoș, Rahela Călin, Denisa Popa, Andrea Danciu, Anca Recalo, Andrada Sârb, Naiana Darău, Michaela Purda, Andreea Neag, Larisa Muntean, Georgiana Borteș, Andreea Figel și Antonia Briciu.  Un alt rezultat din campionat la Curtici gazdele au pierdut în fața celor de la HC Beldiman, 25 – 30.

Foto: Adriana [email protected]

Cosmin Gherman, 28 noiembrie 2019 8:05