miercuri, februarie 8, 2023

„La Pecica, deși s-au programat pentru vaccinare conform procedurilor, câteva persoane au fost refuzate deoarece în locul lor au fost vaccinate alte persoane, neprogramate!”

 

Debandada „vacciniadei” continuă ca după un scenariu parcă elaborat de un schizofrenic. După cazul de ieri, de la Pâncota (vezi articolul asociat), senatorul Eusebiu Pistru atrage atenția asupra unui alt aspect: VACCINAREA PE „PILE ȘI RELAȚII”… IGNORAREA PROGRAMĂRILOR din motive preferențiale… de partid în primul rând.

Eusebiu Pistru – senator:

„Am atras atenția asupra debandadei orchestrate de autorități în campania de vaccinare anti-COVID-19. Din totalul de centre de vaccinare din județul Arad, doar câteva au fost operaționalizate.

Este cunoscut cazul Pâncota, unde Primăria a pregătit un centru care însă nu va fi pus în funcțiune din motive pe care doar le bănuim.

Un caz mult mai grav s-a petrecut ieri la Pecica. Deși s-au programat pentru vaccinare conform procedurilor, câteva persoane au fost refuzate deoarece în locul lor au fost vaccinate alte persoane, neprogramate, care au consumat dozele de vaccin.

Este o dovadă de proastă gestionare a situației și de clientelism care în condițiile actuale are conotații extrem de grave.

Somez autoritățile competente să cerceteze cu maximă celeritate acest caz și să ia măsurile prevăzute de lege împotriva celor vinovați. În lupta împotriva acestui periculos virus, pilele și intervențiile pot fi mai periculoase decât boala în sine. De aceea este nevoie de o reacție urgentă și fermă, pentru a împiedica pe viitor asemenea nedorite cazuri.”

Articol asociat:

Campania de vaccinare în varianta mioritică: din 26 de centre din județ, avem de fapt 5, dar programări mai fac 3!

 

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news