Front 7 INVESTIGATII

„LEUL” din Ineu – BORDELUL sub acoperire al CLANULUI DINCĂ, via Deveselu?!… Documentările noastre răspund cu DA la această întrebare… și credem că FATA DIN FEREASTRĂ ar putea povesti TOT despre PEȘTELE ALFA! [FOTO]

 

Penultima dată când am trecut pe la proprietatea SC ALBIERO din Ineu, în fața porții (parcă) cu „nume de cod” LEUL, lângă Dusterul firmei erau parcate o mașină cu numere de Italia (vezi pozele din primul articol asociat și galeria foto a acestuia), cu scaun de copil în spate și cu parbrizul din spatele șoferului acoperit de o pătură neagră, și o alta, la fel de „freak”… dar mai nouă.
Ieri, când am bântuit zona (dacă tot ne-am reîndrăgostit de turismul jurnalistic de investigații prin buricul Aradului… care nu, nu-i municipiul!) era un Audi cu numere roșii…
Toate parcă „tunate pe metoda Caracal”!…

Dacă credeți că-i vreo formă de paranoia asta, vreo fixație freudiană pe o „pistă-șanț” din care nu mai putem ieși… să știți că 1. abordăm subiectul din perspectiva cea mai atent-posibilă, publicând informații doar după ce le-am verificat inclusiv din „sursa mă-si” și 2. suntem anti-freudieni declarați… iar acestea fiind spuse despre latura subiectivă a acestui demers, să trecem la exploatarea celor aflate în ultimele două-trei zile – deci la partea strict obiectivă.

Prima fiind „modelul original”, restul fiind mașinile pozate de noi – repet – aleatoriu, din două vizite-blitz la „Leul” lu` pește:

Să începem cu FATA DIN FEREASTRA SUSPECTEI CONSTRUCȚII

„În locația aia se cumpăra mai demult fier vechi” – ne povestește o  sursă, care, la fel ca orice localnic pe care-l interesează ce se întâmplă în jurul lui, s-a documentat despre ce se întâmplă la „Leul” respectiv…  – declarație care se coroborează perfect cu ceea ce ziariștii din presa centrală documentau la 524 de kilometri distanță. (Vecinii socrului lui Dan Dincă spun că Gheorghe îl mai vizita pe fiul său la Deveselu, însă nu comunica mult și nu stătea cine știe cât. „Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce.” – mai jos, declarația completă). 

„Dar  acolo sunt locuințe sociale? Nu știe nimeni. E suspect. E o clădire cu porțile inchise” – ne spun, nedumeriți, vecinii. 

Cineva care cunoaște bine „viața nocturnă” din Ineu ne-a spus că nu doar fizionomic, ci și social… probabilistic, profilul fetei surprinse de noi la fereastra nivelului superior unde noi bănuim că se află camere locuite… cu rândul de diverși, corespunde ACESTUI PROFIL DE FACEBOOK (în caz că și-l schimbă… oricum, acesta fiind al 716-lea… am copiat tot ce ar fi interesant pentru anchetatorii oficiali) ÎN PROPORȚIE DE 99%… profil cu care am încercat, de altfel, să corespondăm pe această temă, dar… vă dați seama că la asemenea mesaj e greu să răspunzi… oricum:

„Fata e din Arad. E țigancă” (asta contează pentru noi exact în măsura în care conta dacă era suedeză, papuașă sau sau orice altă minoritate – și trebuie menționat pentru că reprezintă un aspect important al investigației). „A fost căsătorită. Există lume care o cunoaște, pentru că nu e foarte tânără (n. 1988) și știe că nu demult a stat în chirie,  se împrumuta în fiecare zi de la vecini… S-a schimbat incredibil… și financiar și în comportament. Lumea se întreabă unde lucrează, de are atâția bani… E greu să accepte să vorbească cu noi… dar am simțit că e ceva cu ea. A zis ca lucrează aici în Ineu… nu a vrut să spună unde… și că o plătește foarte bine. Copilul e la mama ei la Arad” – este ceea ce am reușit să „smulgem” de la o sursă, la care, desigur, îi asigurăm anonimatul până ce va dori ea însăși să discute cu anchetatori oficiali.

Deci Daniel Dincă este PEȘTELE-ALFA pe ruta Caracal/Deveselu – Ineu/Mocrea? Deloc exclus!

Am început să mai „săpăm în sat” și, o a treia sursă ne-a explicat cine-i șeful în zonă, care conduce din umbră tot, e „low profile”, iar cercul restrâns pe care-l frecventează îl știe drept Dani Dincă. „Știu că e ăla care are pescăria. Așa știe toată lumea… Noi am vrea să dăm de Dan Dincă… sau de cineva care  îl știe… Si mi-a părut  dubios că nu a vrut A(…) să spună la nimeni ce lucrează. Dani Dincă este șeful Pescăriei din Mocrea. A fost sâmbătă seara în Ineu cu trei ,,băieți șmecheri”. Era intuneric și era o terasă plină.”

Presa centrală a aflat mai multe despre Dani Dincă

Acum exact o săptămână, publicația Fanatik.ro, citând reporterii de la fața locului care l-au căutat pe Daniel Dincă (în calitate de fiu al lui taică-su și frate al soră-si… dacă nu din alte motive) la una dintre casele lui de pe tot cuprinsul…rutei de trafic, că „băiatul lui Gheorghe Dincă e ba la Arad, ba la Deveselu. Polițiștii l-au căutat pe băiatul lui Dincă în comuna Deveselu, însă acesta era la Arad, acolo unde și fiica bărbatului deține mai multe terenuri și imobile.” „În satul unde există scutul american antirachetă, Dan Dincă, băiatul lui Gheorghe, are o casă, însă nu stă tot timpul acolo. Revine și pleacă destul de des, spun vecinii acestuia”, scrie și libertatea.ro.

«Vecinii socrului lui Dan Dincă spun că Gheorghe îl mai vizita pe fiul său la Deveselu, însă nu comunica mult și nu stătea cine știe cât. „Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce. L-am întrebat odată pe nepotul lui cel mic de ce nu merge și la bunicul de la Caracal. Mi-a răspuns că nu-i place acolo, că bunicul e bruto”, spune o femeie în vârstă de 70 de ani, vecina lui Dani Dincă, de la Deveselu.

Despre TRASEUL CARACAL – DEVESELU vorbesc atât tabloidele cât și presa independentă și, chiar dacă „mainstream-ul o dă-n tacere”, nu poate nimeni ignora EVIDENȚA PISTEI

„16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani Una dintre victimele din 2012 povestește pentru Libertatea cum le spunea clienților că e minoră și se ruga să facă ceva, dar aceștia „îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”. 
Citeşte întreaga ştire: 16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

Ca s-o scurtăm – pentru că e suficient și atât… datele adunându-se îngrijorător: „Leul” din Ineu pare un spațiu „multifunțional” pentru tot ce are mafia italo-română, cu clienții ei cu tot, de „recepționat” – cum scrie și pe poartă: poate trece de la cartușe de vânătoare la carne vie și de la droguri (am înțeles că la percheziția polițiștilor de la Șilinidia – despre care habar n-avem de ce tac autoritățile – s-au găsit) la mașini tunate, cu scaune de copil atașate. De cel puțin un an încoace – de la percheziția polițiștilor la care s-au găsit cartușe, din mai anul trecut (vezi al doilea articol asociat) – pare a se fi „renovat” devenind un video-chat-rooms cu „puf pe viteză” inclus.
Unde e făcut acest selfie și de ce?

 

…iar în cercuri informate se discută chiar despre mult mai mult și mai rău de atât!

 

Articole asociate: 

Fiica MONSTRULUI GHEORGHE DINCĂ zice că nu ținea legătura cu tatăl său, dar acum doi ani avea DOMICILIUL OFICIAL în Caracal, pe strada Craiovei nr. 169: CASA GROAZEI. Acum, „doamna Daniela are sute de proprietăți” – iar cea de la intrarea în Ineu pare ceva DIN ACELAȘI FILM cu PROXENEȚI [FOTO / VIDEO]

[ACTUALIZARE] DOSAR PENAL pe numele „păsărarului” Albiero, pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Mii de cartușe au găsit polițiștii la percheziții

Lucian Valeriu, 12 august 2019 3:02

masini-dincamess58643478_822618104767155_7618433626962657280_nadina_crisandinca-ineu-3-1leul-bordelmasinaleuldinca-ineu-5-1leul-ineu-1