miercuri, mai 25, 2022

Liceul cu Program Sportiv din Arad se mândrește cu ALTETUL Bădău Vlad, calificat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Elevii au fost coordonați de prof. Tulescu Marika, prof. Tulescu Alex și prof. Spânul Decebal

Vineri, în prima zi din luna aprilie 2022 a avut loc Etapa județeană a Olimpiadei naționale a sportului școlar „Cros-învățământ liceal”.

„Se spune că pentru a vedea razele soarelui, trebuie să alungi furtuna. Tot așa, în ciuda timpului nefavorabil, sportivii secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv Arad au  plecat la Lipova, locul de desfășurare a olimpiadei. Încrezători în pregătirea lor, nu s-au speriat de furtuna de afară, iar rezultatele  au înseninat  atât ziua lor cât și ziua profesorilor coordonatori și a întregului colectiv LPS” – rezumă prof. Moțiu Alina, director al Liceului cu Program Sportiv din Arad, ce s-a petrecut ieri.

REZULTATE OFICIALE

Cros băieți – învățământ liceal

  • Bădău Vlad, cls a 9-a A: locul 1
  • Nica Adelin, cls a 9-a A: locul 5
  • Vancea Adrian, cls a 9-a A: locul 7

Cros fete – învățământ liceal

  • Aniti Elena, cls a 10-a A: locul 3
Elevii au fost coordonați de prof. Tulescu Marika, prof. Tulescu Alex și prof. Spânul Decebal

„După o lungă perioadă de pauză competițională pe plan județean, am revenit cu o competiție reușită, cu sportivi bine pregătiți și dornici de obținerea performanței. Ne mândrim cu un nou sportiv, BĂDĂU VLAD din clasa a IX-a A, calificat la faza națională” a  declarat prof. Tulescu Alex, catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Arad.

Ultimele Știri

Related news