ȘTIRI

Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad a beneficiat de prioectul Erasmus+ «STRATAGAME»

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad a fost prezent la evenimentul de multiplicare din cadrul proiectului STRATAGAME, in calitate de partener asociat, în cadrul Proiectului de Parteneriat Strategic pentru Dezvoltarea Competentelor Soft prin Gamificare, cu acronimul STRATAGAME care este finanțat prin programul Erasmus+, Parteneriate Strategice, Actiunea-cheie 2, Sector : Educație și formare profesională, în cadrul acordului nr. 2018-1-RO01-KA202049112 cu Agenția Națională din România. Evenimentul a fost coordonat de către Centrul de Dezvoltare Arad în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad.

În cadrul acestui proiect, elevii de la Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului, coordonați de d-na director prof. Țica Gheorghița și de către cadrul didactic prof.ing. Audi Florentina, au participat în calitate de voluntari la faza de testare în limba engleză a unui test diagnostic online pentru a-și evalua competențele soft, cum ar fi comunicarea, adaptabilitatea/ flexibilitatea, gândirea creativă , rezolvarea problemelor, lucrul în echipă.

Acest test vine în sprijinul tinerilor prin dobândirea și dezvoltarea de competențe cheie cu scopul de ocupare a forței de muncă și dezvoltarea unei educații eficiente, deschise și inovatoare prin utilizarea TIC.

 

Critic Arad, 2 noiembrie 2019 6:14

colegiul-tehnologic-4colegiul-tehnologic-3colegiul-tehnologic-1