LIKE/DISLIKE

Like / dislike

 

Like
declarațiilor pe care le dă Geanina Pistru! :)))
După memorabilia luptă cu „incomba… incapab… incompatibilitatea”  la nivel superior-lingvistic, transcendent aproape… juridic nu-mai-vorbesc… epic, liric și dramatic… politic nu în ultimul rând și chiar kamasutric punând problema… din toate pozițiile, așadar, – bătălia dintre Geani și ANI a atins, cred, punctul „Ge” al problemei.
Ai fost atent la ce-o zis Geani ultima oară cu microfonu-n față? Chiar dacă în primă instanță acțiunea mea împotriva ANI a fost respinsă, sunt absolut sigură că la recurs voi câștiga, așa că voi avea dreptul să candidez sau să fiu numită. Celor care s-au bucurat, deducând, în mod cu totul eronat, că nu voi mai putea candida, le transmit că nu mor caii când vor câinii. De când sunt consilier municipal, nu am ținut să mă laud cu munca pe care am depus-o în folosul arădenilor, preferând să fac decât să vorbesc. Alături de colegii mei din CLM, am identificat permanent probleme importante de care se lovesc arădenii din cartiere, iar investițiile de la bugetul municipiului au fost canalizate pentru rezolvarea acestora. Cu toate acestea, nu am ieșit în față, să spun: Geanina Pistru a făcut asta. Acum, însă, trebuie să-i asigur pe arădenii din cartiere, care mă cunosc și știu ce am făcut, că nu am de gând să abandonez lupta, că, indiferent ce ar dori cei care au diverse interese, voi candida, pentru a-mi continua munca. Pe lângă faptul că sunt sigură că voi avea câștig de cauză la recurs, vreau să le spun arădenilor că dreptul meu de a candida nu este afectat dacă procesul nu se definitivează înainte de alegeri, cum s-a speculat. Dimpotrivă, pot candida și voi candida. Pentru ce funcție, voi vedea după ce mă sfătuiesc cu arădenii din cartiere, care îmi vor spune cum pot cel mai bine și eficient să-i reprezint”, o zis Geani către om.

Nu-nțeleg: wtf is „caii” și cine-s „câinii” din capul lui Giani?! Like… că mi-o prilejuit (și nu numai mie, sunt convins!) adevărate desfătări mentale, reale festinuri neuronale… o sărbătoare intelectuală a prostiei se petrece când vorbește Geani.

 

Dislike: „Coridoru` Sinaci” – sau cum `ut niște bagabonți banii noștri de cultură (vom reveni cu explicații pe măsură)

Lucian Valeriu, 11 aprilie 2016 3:29