joi, martie 30, 2023

[LIVESTREAM] Vizionează live lansarea conceptului „Ardeal Original” – începând cu ora 20.00!

 

Ardeal Original este un concept ce-și propune să (de)scrie realitatea în manieră hip-hop „cu multe influente jazz, funk, combinate cu sound-ul autentic din Ardeal” – ca să cităm exact din autodescrierea de pe site-ul ardealoriginal.ro .
Criticarad.ro vă propune, la rându-i, să ascultați / vizualizați live lansarea oficială a conceptului, a site-ului și a produselor Ardeal Original.

Afișul – așa cum apare pe  pagina de Facebook dedicată evenimentului

Bassment vă propune un live stream de excepție! Băieții de la Fabrica de Spirt prezintă conceptul Ardeal Original:
Pe 8 iulie are loc lansarea conceptului „Ardeal Original”, prezentarea site-ului și a produselor plus un live experimental susținut de Presto, Shmirghel și Locco cu producții nemaiauzite până acum. Fii alături de noi începând cu orele 19 , la Gradina Roșie pentru a cunoaște povestea unui brand autentic arădean! Te așteptăm!
Intrare liberă.
Vom organiza mai multe concursuri prin care vom oferi participanților premii pe loc, constând în produse de pe shop-ul „Ardeal Original”.

 

Ascultă piesa-promo „SHM feat. Zeze Arkane – Studio Session [part III] www.ardealoriginal.ro”.

Vizionează transmisia în flux live, cu începere de la ora 20.00, cu un click pe imaginea reprezentativă sau direct pe YouTube.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news