duminică, septembrie 25, 2022

LOCUL I cu 100 de puncte pentru Corul EUTHERPE al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” la Olimpiada Națională Corală de la Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sâmbătă, la Filarmonica de Stat Arad a avut loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale Corale, categoria învățământ liceal și gimnazial.

Competiția s-a desfășurat pe trei secțiuni: licee și seminarii teologice, licee teoretice și licee vocaționale. Au participat coruri din județele Alba, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș .

Colegiul de Arte Sabin Drăgoi a fost reprezentat de Corul Eutherpe sub bagheta dirijorală a d-nei profesor Cristina Cameniță.

Repertoriul a fost unul variat conținând lucrări de  Sabin Drăgoi, Tomas Luis de Victoria, Sabin Pautza, Tadeja Vulc. În urma evoluției în concurs, juriul a acordat Corului „Eutherpe” premiul I cu 100 de puncte.

Corul Eutherpe va reprezenta cu cinste Colegiu de Arte Sabin Drăgoi la faza Națională a Olimpiadei Corale ce va avea loc la Pitești, în perioada 22-24 Aprilie.

Director adjunct, Marinela Tudoran

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news