CAMPANII

[LUBRICĂ] Până aici ți-a fost, Băsescule! Neluțu Cristina ți-a transmis oficial să te retragi! :D

 

* LÚBRIC, -Ă, lubrici, -e, adj. Desfrînat, lasciv, excesiv de senzual. Privire lubrică. ♦ Care ațîță senzualitatea. Spectacol lubric. Glumă lubrică. (cf. DEX)

Nu l-ați fi crezut atâta de gladiator, fac pariu!
În timp ce fostul președinte al României e ocupat să se certe cu Pleșu, Ghiță și Cristoiu, (re?, ne?) cunoscutul om politic atât pe plan local cât și pretutindeni și nicăieri Ioan Cristina își face vocea auzită și îl somează pe Marinarul Suprem Însuși, nici mai mult-nici mai puțin, decât să se retragă! Vă prezentăm în continuare comunicatul Departamentului de Comunicare al PNL Arad intitulat simplu – și cu un suprinzător umor de mare clasă în maniera marelui lord al dramaturgiei politice românești, Conu Caragiale:

Ioan Cristina, senator PNL: „E timpul să te retragi domnule Băsescu!”

Acel celebrul proverb în care se spune că lupul își schimbă părul, dar năravul rămâne este mai actual ca oricând în politica românească. O dovadă clară este decizia fostului președinte Traian Băsescu. Senatorul PNL, Ioan Cristina este de-a dreptul surprins de această decizie.

„Surprinderea mea vine dispre cel care, în cel de-al doilea mandat de președinte al României, considera că Senatul României este o instituție care nu-și are rostul. Chiar afirma că dacă țara noastră tinde spre modernizare, nu mai este nevoie de acest for al Parlamentului. Dacă bine îmi aduc aminte în urmă cu șapte ani Traian Băsescu ne spunea că avem nevoie de un referendum și că este necesar să trecem la un sistem parlamentar unicameral. După tot atâția ani Băsescu ne pune în fața faptului împlinit; candidează pe primul loc la Senat în București din partea Partidului Mișcarea Populară. Fostul șef de stat cred că depășește orice liită a decenței și că declarațiile sale politice sunt doar forme de manipulare electorală. Nici de cum un model a ceea ce înseamnă democrație ci mai de grabă un model al demagogiei politice. Am văzut multe în politica românească dar nu credeam că am să văd cum acest personaj intitulat Traian Băsescu trece așa de ușor, cu un tupeu de ultimă speță peste toate principiile sale politice. Vezi doamne, candidează pentru binele bucureștenilor și chiar al românilor. Mi-e greu să văd cum acest personaj va candida pentru un mandat în instituția pe care a blamat-o non-stop atunci când era președinte. E clar că acest personaj nu a învățat nimic din experiența acumulată la conducerea statului. Nu poate decât să fie din nou penibil și că nu poate realiza că vremea lui a trecut. E vremea să te retragi domnule Traian Băsescu!” a declarat Ioan Cristina, senator PNL.

07.11.2016, Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Radu Pandelea, 8 noiembrie 2016 11:47