luni, iunie 27, 2022

Lucrări finalizate la biserica din Buhani

 

S-a finalizat o nouă lucrare la biserica parohială cu hramul „Duminica Tuturor Sfinților” din localitatea Buhani: înlocuirea geamurilor.
Lucrarea s-a realizat cu aprobarea și implicarea membrilor Consiliului Parohial, cu sprijinul financiar al Primăriei Dezna, prin implicarea fostului preot paroh – Valentin Herbei; cu profesionalismul deosebit al firmei Glasspandoor – reprezentată de dl Ucu Dima și sub atenta supraveghere și coordonare a Părintelui paroh Ioan Ros.
Lucrarea era o necesitate menită atât să sporească confortul termic în perioada sezonului rece pentru credincioșii prezenți la Sfintele Slujbe, cât și pentru a înlocui vechile geamuri aflate în stadiu de degradare.
În numele întregii comunități ortodoxe din Buhani, al Consiliului Parohial, exprimăm pe această cale sincere mulțumiri și profundă recunoștință:
  • Consiliului local Dezna și d-lui Primar Ionică Marcel Lucoaie pentru sprijinul financiar acordat;
  • D-lui Ucu Dima și firmei Glasspandoor, pentru colaborarea deosebită precum și pentru profesionalismul manifestat în executare
  • tuturor celor implicați în efectuarea acestei lucrări;
Dând slavă lui Dumnezeu pentru această realizare, rugăm pe Hristos Domnul să răsplătească cu răsplată Cerească pe toți cei ce implicându-se au manifestat dragoste jertfelnică pentru înfrumusețarea și dotarea Casei lui Dumnezeu.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news