ȘTIRI

Lui Toma i-a ieșit combinația lui Coldea: UVVG Arad are specializarea POLIŢIE LOCALĂ!

 

Scriam în urmă cu două luni despre agitația „de la locală” de a elibera clădirea din locația Ștrandului Neptun iar singura explicație pentru care mutarea trebuie făcută pe repede-nainte o reprezintă zvonurile (aproape sigure) că acest imobil (o construcție nouă, corespunzătoare, mai mult decât decentă pentru activitatea angajaților, instalații noi, cheltuieli reduse de întreținere etc) să fie pus fie la dispoziția unei Universități arădene pentru înființarea unei secții în cadrul Universității de școlarizare a polițiștilor locali (secție care ar fi în legătură directă cu domnul Florian Coldea) – vezi articolul „Mutarea Poliției Locale de pe Ștrandul Neptun- o combinație Toma-Mehelean, pe planurile strategice Coldea-Falcă… Așa pare!”

Iată și comunicatul oficial, de confirmare. Evident, fără menționarea lui Florian Coldea:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

O nouă specializare la UVVG Arad!

Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad  are, de astăzi, o nouă specializare de licenţă!

Specializarea POLIŢIE LOCALĂ, program de studii universitare de licenţă din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice UVVG Arad, este noua specializare cu care Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad vine în întâmpinarea nevoilor comunităţii arădene.

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere ONLINE pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad la adresa de web: www.admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet.

De asemenea, Centrul Permanent de Înscriere şi Informaţii UVVG, B-dul Revolutiei 94-96, este deschis toată luna septembrie, de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, și sâmbătă între orele 9:00 – 13:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail: [email protected] sau site: http://www.uvvg.ro ; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro ; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

„Suntem bucuroşi că putem oferi comunității arădene o nouă specializare de licență, specializarea POLIŢIE LOCALĂ, una căutată de tinerii din ziua de astăzi şi nu numai. Am promis că vom fi mereu în slujba comunităţii şi ne vom adapta cerinţelor, aşa cum îi stă bine unei universităţi comunitare” – a declarat prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, Rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

 

Articol asociat:

Mutarea Poliției Locale de pe Ștrandul Neptun – o combinație Toma-Mehelean, pe planurile strategice ale capilor Coldea-Falcă?… Așa pare!

Sasha Romanov, 10 septembrie 2020 8:12