marți, mai 24, 2022

„Mă mut la… tata?” – un spectacol de succes național – se joacă deseară, la Teatrul de vară

Compania de teatru D’Aya revine la Arad, în 6 iulie, cu un nou spectacol – „Mă mut la… tata?” -, având-o în rolul principal pe actriţa Adriana Trandafir. Spectacolul de va desfășura în această seară, începând cu ora 20.00, la Teatrul de vară „Ethos”, de pe strada Barițiu, nr. 16
Intrarea este liberă.

Echipa care a conceput şi pus în scenă spectacolul „Mă mut la mama” a cucerit publicul în stagiunea de anul trecut a Teatrului de Vară când actriţa a fost prezentă la Arad alături de actorii Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu. Noul spectacol, „Mă mut la… tata?”, duce mai departe acţiunea din comedia „Mă mut la mama”. Protagoniştii – actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru (l-ați mai văzut în filmul „Declaraţie de dragoste”), Anca Dinicu, Ioana Ancea, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu – propun spectatorilor arădeni o experienţă la fel de amuzantă, o poveste sinceră desprinsă din viaţă.
În centrul poveştii este Mama (Adriana Trandafir), studentă la 60 de ani, care vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit. Băieţii acesteia – Adreas Petrecu şi Gabriel Fătu – nu înghit noua cucerire a mamei şi fac tot posibilul pentru a-l determina pe noul iubit al mamei să dispară din viaţa acesteia. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.

Piesa este o continuare, dar şi o replică la piesa „Mă mut la mama”, în aceeaşi regie, care s-a bucurat de un real succes jucându-se cu casa închisă la toate reprezentaţiile, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Comunicat de presă – Centrul Cultural Județean

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news