NEOFICIAL

Madona STOIAN – SECRETAR AL PRIMĂRIEI Arad în locul Lilioarei Stepănescu?! Sperăm că-i o (altă) glumă administrativă proastă de 1 APRILIE… care parcă-i „Ziua Cârtiței”!

 

Cine a gândit-o pe asta, ori e un șahist care bate calculatorul pe nivelul 20 și citește Sun Tzu în paralel cu Heidegger pe yachtul din dotare, ori un boschetar care bea spirt și doarme-n gară sub acoperire fiind șef de serviciu la SRI și-l doare în dreptul liniei orizontului de „căcatul ăsta de județ”.

Auzi tu:Madona Stoian – SECRETARUL PRIMĂRIEI ARAD!” Ce fras` aveți în paharul ăla, oameni buni?! Luați ceva „la grup” și nu ne dați și nouă coordonatele chioșcului?! Cum să fii așa de sadic cu ăia care te-au ales și călău sentimental pentru cei care nu te-au ales?! Cum să te porți așa cu Baroul de Avocați Arad (să vezi tu cum o să rămână ăștia atât de singuri încât se vor acuza și apăra concomitent și exclusiv unul pe altul!), cu Consiliul Județean Arad (se  bucură doamnele alea că scapă de ea… dar plâng în batistă și au coșmaruri cu „cine o să-i ia locul în funcția de SECRETAR AL JUDEȚULUI care este deocamdată în locul lui Ghiță… bărbatu-su… pe care l-a pus Jița… primarul… bă ești nebun?!”– și le-nțeleg), cu Primăria Arad (care… „bă frate, cum să scapi de Lilioara Stepănescu după 20 de ani de carantină edilitară și s-o pui în loc pe Madona Stoian?! Nu te cred că e adevărată știrea ta!” – citez, de data asta, dintr-un „rechin adevărat”), Agenției Naționale de Integritate, DNA-ului – cum să sfidezi sute de mii de oameni care nu ți-au făcut niciun rău de maniera asta?!
Cum să profiți în halul ăsta de CORORAVIRUS?!
În ceea ce ne privește, noi ținem cu rechinul și chiar ne dorim ca știrea asta – care nici nu-i o știre: e doar o informație primită de la o sursă sigură, verificată de la încă două surse sigure și procesată pe yachtul domnului imaginar la început pomenit! – să fie doar o („Alta?!” – zbiară o alta) glumă proastă de acest 1 aprilie care parcă-i Ziua Cârtiței!
Și să dăm ca știre-știre că o persoană absolventă de École des Hautes Études en Sciences Sociales sau ceva pe-acolo, necoruptă, apartinică și pricepută la arhitectura urbană va fi SECRETARUL PRIMĂRIE ARAD… nu Madona Stoian!

Doamne-feri-ne!… cum pare să exprime acea minunată sculptură de inspirație antică din planul 2 al pozei decupată de pe wallul domnului prefect al Județului Arad… când erau ei la o nuntă… nu-nțelegi tot dacă nu DAI CLICK!

NOTĂ: VIDEO-ul atașat este un pamflet clasic și trebuie tratat juridic ca atare

Radu Pandelea, 4 aprilie 2020 9:42