sâmbătă, octombrie 8, 2022

Mafia cardurilor de la Cozacone

 

Exisă o mafie a cardurilor de la Cozacone – și vom dovedi asta în cele ce urmează, pentru că merită… discutând în această reclamă pe gratis tip pamflet, s-o spunem răspicat, despre o nouă etapă în care intră nu doar „secțiunea luare de mită”  a teoriei și practicii codurilor penal și de procedură penală, ci și SOCIOLOGIA: e despre relații interumane această mutație socială… această trasformare din temelii a ideii de „facem o combinație”… această nouă metodă de a cere șpagă ca să-ți faci treaba fără să te aresteze statul al cărui funcționar ești; să poți să te plimbi pe stradă fără să te doară-n bască măcar după ce-ai primit foloase necuvenite și să mai fii și cel mai bine-mbrăcat din parcare.

Cu cardul de la Cozacone ia mită, deci, funcționarul public – de la judecător la portar, de la dealer la mecanic … chiar și domnii procurori vor sfârși prin a le fi plătite rechizitoriile cu carduri de la Cozacone… să vedeți voi dacă n-o fi așa… poate chiar îi deja… uitați-vă numai puțin la ei să vedeți cum îs îmbrăcați.

Io am prins șmechereala de la un prieten (v-am mai zis io de el) al unui văr de-al unei cunoștințe foarte sus-puse, care e iubitul unei verișoare primare a unei surse de mare încredere și expunere publică, dar căruia, pentru că lucrează pentru niște servicii secrete, nu e deontologic să-i dau numele. El mi-o povestit că o fost la un proaspăt ocupant al unui birou în Palatul de Justiție căruia i-o cerut informații de interes public – pe linie de serviciu… ca de la coleg la coleg -, iar robul lui Dumnezeu îmbrăcat (după părerea sa, prea sărac) de către stat, în robă, i-a zis că „ți le dau, da` dai și tu un card de la Cozacone!”

Ahaa! – deci există o mafie a cardurilor de la Cozacone! – mi-am zis, după ce am mai documentat informația din 3 surse (apropo: un pamflet, pentru că este „regele nebun al presei”, trebuie documentat din 4 surse – să fie clar! – a patra fiind în stare să răspundă la „de ce?”, pentru a-și perimite miștoul! 🙂

Șpaga, dragi inocenți și stimați lucrători la „Anticorupție”, a îmbrăcat, așadar, o nouă formă de expresie… adică, ce zic io?… a îmbrăcat, de-a dreptul, un costum de la Cozacone și se plimbă țanțoșă pe uliță! Cine dreaq s-ar fi gândit?! – ca la iPhone 7 în 1995.
Evoluează lumea, frateee!… De aia zic că „studiu sociologic” merită… Un doctorat pe bune!

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.