joi, martie 30, 2023

Mahala Rai Banda le-a demonstrat arădenilor prezenți la Activ Club de ce este „cel mai bun produs muzical vândut la export” [GALERIE FOTO]

 

Mahala Rai Banda – o trupă de „muzică țigănească de Balcani” care face furori în showbiz-ul internațional (peste 600 de concerte în 30 de țări spun cam tot despre aceasta) – a concertat aseară în Clubul Activ și a reușit să demosnstreze inclusiv publicului arădean de ce este „cel mai bun produs muzical vandut la export” – după cum o prezintă site-urile de specialitate.

„A fost o seara minunata cu un public extraordinar si cu artisti cum rar mai vezi, gasesti si intalnesti pe la noi. ARTISTI in adevăratul sens al cuvântului! Multumim ca ne-ati cântat si incantat, multumim publicului pentru alegerea facuta, suntem onorați ca v-am putut fi gazde în aceasta seara!” – au scris organizatorii pe pagina de facebook dedicată evenimentului. 

„Concertul cu una dintre cele mai in voga trupe ale momentului, Mahala Rai Banda, de la Activ, un excelent eveniment cum nu am mai vazut in Arad in ultimii 10-15 ani” – este unul dintre mesajele postate de către cei care au asistat la un show de excepție, care a ridicat lumea de pe scaune.

 

Extras din prezentare:

Mahala Rai Banda au aparut pe compilatii internationale (Buddha Bar VII – piesa Clockwork). Melodiile au fost remixate si interpretate de Nouvelle Vague, Balkan Beat Box, DJ Shantel sau Basement Jaxx. Au cantat in deschiderea Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey, Jimmi Cliff.

Ultimele Știri

Related news