joi, iulie 7, 2022

MAJORETELE de la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului au făcut spectacol și au luat LOCUL 1 la Festivalul „Ghiocelul de argint” [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Tehnic și de Protecția Mediului Arad]

Cele 10 fete de aur din echipa de majorete „Dena” au ridicat în picioare sala Teatrului de Stat, oferind tuturor celor prezenți la Festivalul „Ghiocelul de argint”, derulat recent în Sala Mare a Teatrului de Stat Arad, un spectacol total. Un dans spectaculos, sincronizare perfectă și mai ales „piramidele” executate perfect au adus Locul 1, majoretelor de la Colegiul Tehnic la festivalul-concurs cu participare internațională.

Profesoara Denisa Rus, coordonatoarea echipei ne-a declarat emoționață, imediat după spectacol. „Rezultatul obținut aici este o încununare a unei munci și pregătiri serioase, de peste 4 ani, de când există această echipă de majorete. Din luna ianuarie suntem într-o formulă nouă, formulă din care fac parte și patru fete de la gimnaziu Colegiului Tehnic. Le mulțumesc fetelor pentru dăruire, seriozitate și implicare. Părinților pentru susținere, doamnei directoare a Colegiului Gheorghița Țica, pentru că ne-a fost alături și ne-a sprijinit, cu tot ce a stat în puterile dumneaei și domnului deputat Glad Varga, pentru că ne-a ajutat cu echipamentul. Aș vrea să fiu iertată dacă am uitat de cineva, dar credeți-mă emoțiile și bucuria deopotrivă sunt uriașe, chiar și acum la final”.

Despre planuri și viitor, Denisa Rus ne-a spus: „Urmează un concurs Grand Prix în Serbia, la Subotica, la sfârșitul lunii aprilie, unde ne dorim să participăm. Să vedem cum facem, deoarece, nu știu cum, ne vom descurca financiar. Avem o echipă minunată care merită această șansă, pentru Arad și pentru România. Împreună cu doamna directoare căutăm soluții, sprijin și parteneri.”

Încheiem cu medajul conducerii Colegiului: Felicitări echipei „Dena”, felicitări Denisa Rus, felicitări Colegiul Tehnic Construcții și Protecția Mediul Arad!
Să sperăm că sărbătorile care urmează vor deschide sufletul și bunăvoința celor ce pot să ajute această echipă frumoasă să reprezinte Aradul la GradPrix–ul din Serbia.

Cei interesați pot contacta Colegiul Tehnic la tel: 0257 275126.

Echipa de majorete „Dena”este formată din elevele: Vărădean Ana-Maria XII B, Gancea Ana Maria VII B, Mohaci Larisa XI B, Karhel Andreea XI A, Petcu Andreea XI B, Vișoina Cătălina XII B, Vădan Alexandra X A, Răducanu Roxana VII B, Dărău Georgiana VII B, Nechita Georgiana VII.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news