„Mare” pierdere!… Deputatul de Arad Vasile Nagy părăsește AUR

Vasile Nagy

 

Vasile Nagy, ales deputat în Colegiul electoral nr. 2 Arad pe listele AUR, și-a anunțat despărțirea de acest partid. Pentru moment, el va activa ca deputat neafiliat.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Deputatul Vasile Nagy: „De astăzi părăsesc Grupul parlamentar AUR”

„Astăzi, în ședința Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților, mi-am anunțat colegii că am decis să părăsesc acest grup. Până ce voi analiza strategia politică pe care o voi aborda în viitor, voi activa în Parlament ca deputat neafiliat.

Este un anunț important pentru orice persoană implicată în politică, le mulțumesc colegilor din Grupul parlamentar AUR pentru buna colaborare, dar de astăzi, drumurile noastre politice se despart. Este important să fii ferm în convingerile tale politice și să îți urmezi viziunea, chiar dacă asta înseamnă să iei decizii grele.

Voi continua să apăr acele valori care m-au făcut să intru în politică: cinstea, corectitudinea, dragostea față de țară și popor, dedicarea totală pentru a-mi valorifica experiența în favoarea electoratului, cel care, prin voturile sale, ne-a trimis pe fiecare dintre noi în Parlamentul României”, a declarat Vasile Nagy, deputat de Arad.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy