SPORTURI

Marele rapidist Daniel Pancu o amestecă pe UTA în cearta sa cu conducerea care l-a dat afară de pe banca tehnică

 

Conform Digisport, Daniel Pancu vorbește despre partida disputată pe 20 noiembrie anul trecut, când Rapid a învins UTA cu 2-0.

„O persoană din club a intrat în vestiarul celor de la UTA și le-a transmis că «ne dorim să pierdem acest meci pentru a-l da pe Pancu afară». Asta mi-a spus cineva de la UTA. Pe mine m-au contestat fanii într-o manieră incredibilă la meciul cu Popești din Liga 3, au ajuns unii să mă scuipe pe la Voluntari, să arunce cu scara în mine. Asta merit, dacă am sufletul ăsta”, a declarat Pancu la Digi Sport Matinal.

Oficialii clubului arădean nu au reacționat  și nici nu vor să intre în conflict cu Pancu despre care sunt de părere că vrea să denigreze conducerea clubului Rapid care l-a îndepărtat de pe banca tehnică deși e un rapidist convins și în plus echipa avea încă șanse la promovare în prima ligă.  Același Pancu a afirmat în mai multe rânduri că echipa sa a fost defavorizată de arbitraj trimițând săgeți către Arad. Arădenii dau asigurări că în vestiarul lor nu intră nimeni de la alt club.

Conducerea clubului din Giulești a apelat la serviciile lui Dan Alexa, pe banca tehnică, iar Pancu rămâne în cadrul clubului.

 

Cosmin Gherman, 11 martie 2020 2:46

pancu