Marinică „Durul” se simte „mitraliat” și zbiară la noi. Noi îl rugăm să-i fie rușine

 

Tot mai impertinent devine domn președinte Iustin Cionca. Acest parvenit (după vorbă, după port) resimte efectele halucinogene ale puterii și se comportă ca un „sensibil” cu restul lumii, mai ales cu restul din restul lumii care-l critică. Mai ales fiindcă-l critică pentru calitatea proastă a drumurilor județene. În episodul de astăzi ni se prezintă un personaj de tip kim-jong-pecica (intenționat cu litere mici) care mai puțin și ne ia la bătaie că avem tupeul să-i înjurăm drumurile de mamă. De mama drumurilor, evident.  Dacă dialogul ăsta imaginar și prin scrisori dintre noi ar fi în ring de box, și-ar primi niște lovituri interzise numai pentru „se sesizează greșeli din mers, ele sunt corectate”. Cum vă permiteți un asemenea discurs, domnule președinte? Da, nu mai avem răbdare și ne-am săturat „să sesizați greșeli din mers” și „să le corectați din mers”. Nu așa se face o infrastructură de calitate. Asemenea „metodă” se numește improvizație sau lucrare de mântuială pe bani mulți. Asemenea metodă sună a corupție și a incompetență. Discursul de „plângăcios agresiv” pe care-l practicați nu este altceva decât o lamentare penibilă de politician incompetent. Dacă erați măcar un om educat, vă limitați la „ Vă cer răbdare, să încheiem lucrările, să se înțeleagă foarte bine că o lucrare abia începută nu este o lucrare finalizată, implică disconfort și intervenții pe parcurs!”. Și ați fi adăugat un „mulțumesc pentru înțelegere tuturor șoferilor care de douăzeci de ani au răbdare”. Dar nu ne-ați dovedit că ați fi un om educat, astfel vă rugăm, noi șoferii, să vă fie rușine cel puțin pentru discurs, domnule președinte.

Cu apucături dobândite de la „colegi cu servietă”, se mai laudă printr-un alt comunicat și că el însuși „a semnat astăzi 46 de amenzi pentru depășirea de tonaj pe drumurile județene arădene”. Mai puțin și ne va impune restricții de circulație ca să nu stricăm drumurile scumpe că au fost reparate prost.

În galeria foto sunt imagini recente de pe tronsonul Arad-Șiria, făcute în două zile lucrătoare, când nu era niciun angajat al constructorului pe șantier.

Mai jos, două comunicate de presă transmise de CJA:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Iustin Cionca: „Nu poți circula pe un șantier ca pe autostradă”

Referindu-se la postările și comentariile care apar pe unele rețele sociale, care acuză calitatea traficului
auto pe șantierele în lucru din județul Arad, președintele Consiliului Județean Arad precizează:

„Haideți să lămurim și poveștile descoperirii unor „defecțiuni” pe șantiere de către unii observatori specializați pe Facebook în construcția de drumuri. Sunt persoane care mitraliază non-stop critici și ironii la adresa Consiliului Județean pentru că primul strat de asfalt de pe drumurile noi nu este la nivelul stratului de rulare de pe autostradă. Insist, este primul strat de asfalt pe șantierele în lucru! Noi am decis să nu blocăm drumurile pe care se lucrează, din respect față de arădeni, să poată circula fără perturbări majore. Dar trebuie să fie clar pentru toată lumea că acolo sunt lucrări în curs, se sesizează greșeli din mers, ele sunt corectate, unele pentru că așa impune Consiliul Județean, altele pentru că așa se sesizează constructorul. Când lucrezi la tine acasă și sesizezi o problemă, o corectezi din mers, nu îl înjuri pe meșter pe Facebook și nici pe soțul sau soția care l-a angajat. Așa se întâmplă și pe drumurile județene. Vă cer răbdare, să încheiem lucrările, să se înțeleagă foarte bine că o lucrare abia începută nu este o lucrare finalizată, implică disconfort și intervenții pe parcurs!”

***

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Iustin Cionca a semnat 46 de amenzi pentru TIR-uri care afectează drumurile județene

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat astăzi 46 de amenzi pentru depășirea de
tonaj pe drumurile județene arădene. Valoarea unei amenzi este între 3000-10.000 de lei.

„Am promis amenzi și ne ținem de cuvânt! Așa cum am spus și am repetat de câte ori am avut ocazia, așteptăm din partea tuturor transportatorilor să respecte legea și efortul care se face pentru modernizarea drumurilor arădene!” – a declarat Iustin Cionca.

Articol asociat:

De ce nu avem drumuri? Din cauza POLITICIENILOR. O explicație pe înțelesul tuturor

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy