SPORTURI

Marius Copil s-a calificat în optimile turneului de la Mouilleron – Captif din Franța

 

În clasamentul ATP dat publicității ieri, arădeanul Marius Copil se află pe poziția 90 însă pe sportivul legitimat la CSM îl așteaptă un final de an delicat dacă șinem cont că trebuie să și apere punctele câțtigate la turneele de anul trecut pentru a se menține în primii 100 de jucători. În aceste zile Marius Copil  e prezent la turneul Challenger Mouilleron – Captif din Franța. Considerat al șaselea favorit al turneului, Marius a avut drum liber în primul tur, iar azi a debutat cu un succes în minim de seturi în turul secund cu germanul Mischa Zverev locul 291. A fost un cla 6 – 3; 6 – 3, după exact 60 de minute de joc. Marius Copil venea după trei înfrângeri consecutive în două turneele challenger și unul ATP.

Cu succesul de ieri, arădeanul și-a asigurat prezența în optimile de finală unde se va confrunta cu învingătorul dintre Rayane Roumane din Franța (416 ATP) și italianul Paolo Lorenzi, locul 118 în clasamentul ATP. Francezul Ugo Humbert locul 65 ATP este principalul favorit al acestui turneu, sportivul arădean îl va putea întâlnii doar în finală.

Cosmin Gherman, 9 octombrie 2019 3:02


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107