duminică, septembrie 25, 2022

Marius Göndör este „noul” Inspector Școlar General

 

Profesorul de matematică Marius Göndör (n.1964)  este cel care profită de încetarea delegării Ancăi Stoenescu în postul de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Arad, și, odată cu schimbarea guvernului PSD cu unul PNL, ia în primire șefia instituției.
Candidatura sa a fost preferată în fața  consilierului local Mariana Cismașiu, tot liberal, directoarea grădiniției „Furnicuța”.

Luni după-amiază a sosit Ordinul ministrului Educației Naționale semnat de Cristina Monica Anisie, ministrul educației naționale. „Misiunea încredințată azi se va desfășura sub semnul unui management profesionist, al transparenței și predictibilității și nu în ultimul rând sub semnul unei comunicări eficiente și permanente cu toți actorii din educație.  Cred cu tărie că Inspectoratul Școlar Județean trebuie să fie un partener al tuturor unităților de învățământ, al tuturor comunităților locale arădene și are datoria să genereze un management educational profesionist și eficient, în interesul elevilor, la nivelul tuturor școlilor din județul nostru”, a declarat acesta.

Născut în 1964, Marius Göndör a mai ocupat funcția de Inspector școlar general al  IȘJ Arad în perioada martie 2005-decembrie 2008.  Între 1992 și 2005 a fosr lider al Sindicatului Liber din Învățământ Arad. A fost și deputat ales în circumscripția electorală nr.2 Arad, între 2012 și 2016, pe listele Partidului Democrat Liberal. Conform CV-ului său, Göndör este licențiat în matematică la Universitatea de Vest Timișoara în 1987 și are un masterat în management educațional obținut la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Anca Stoenescu, pe Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3048299755185621&set=a.402889023060054&type=3&theater

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Poate acum va finaliza megașcoala din Sânpetru, comuna Macea. Sau va propune o destinație acestei construcții, mult mai pe măsura volumului ei. Asta până nu vor intra niște procurori independenți de liberali acolo pentru a face niște verificări.

Comentariile sunt închise.