ȘTIRI

MĂRȚIȘOR inedit la Liceul Teoretic Adam Müller Guttenbrunn: „Poluarea în Arad” – un proiect de pe urma căruia va ieși o lucrare cu caracter ȘTIINȚIFIC

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn Arad” lansează un proiect intitulat „Poluarea în Arad”, în cadrul căruia se va elabora o lucrare cu caracter științific.

Lucrarea va fi elaborată de elevii clasei a 11-a B în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Garda de Mediu Arad și un grup de profesori de la Liceul German.

Lansarea proiectului are loc vineri, 1 martie, 2019, de la ora 09:00, în sala de sport a clădirii din str.Posada nr. 19  și își propune să crească gradul de conștientizare al arădenilor cu privire la consecințele poluării.

Directorul Liceului „Adam Müller Guttenbrunn” Arad, dl.Mario Stoica declară că este încântat de proiect și le urează succes tinerilor implicați.

Dl. SorinBrădicean – comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Arad, precizează că este un proiect binevenit care încearcă să implementeze educația privind protecția mediului începând cu vârsta copilăriei.

Critic Arad, 1 martie 2019 9:13

liceul-german