POLITICE

„Măsuri de protecție”… ca pixu`: dacă Spitalul Județean e o „MIZERIE” , de ce să nu amestecăm PANDEMIA cu CAMPANIA ELECTORALĂ?

 

 

Ca și cum butoiul de pulbere, viruși și infecții nosocomiale nu ar fi fost de ajuns pentru Spitalul Județean Arad în această perioadă, în aceste zile când tot personalul medical urlă după echipamente de protecție minimale, când celor de la ATI li se dau 3 măști / zi doar pe proces-verbal, când cetățenii urbei și-ar da toată agoniseala pentru un tester ca să poată dormi liniștiți că mai prind vara, a mai apărut o „ciupercă” nouă intra-spitalicească: CIONCA&BÂLCEA (adică, toată ECHIPA PNL PENTRU ARAD) pe-un pix!

Din autoizolare, din carantină, din combinații, că naiba mai știe de unde le vin ideile, au ajuns la concluzia că, singurele echipamente care le lipsesc celor care stau în cortul de triere din curtea Spitalului Județean Arad (de cort știm sigur) dar și personalului de pe secții (presupunem, nu putem intra să vedem cu ochii noștri) și de care s-ar bucura enorm să le găsească pe masă când intră pe tură, sunt pixurile cu ei înșiși! Dacă tot stau în cort, la temperaturi scăzute și fără încălzire, măcar să le țină de cald, ei! Împreună, deodată, îmbrățișați, izolați sau disperați, nici nu mai contează. Nici măcar asta nu e ideea și problema. Problema e că toată țara e în stare de criză, suntem oficial în stare de urgență, Aradul fiind oraș de tranzit a devenit de la o zi la alta un focar al pandemiei, EI, ăștia de pe pix, conduc județul în acte dar în criză s-au AUTOIZOLAT! Problema e că ei confundă „Starea de Urgență” cu CAMPANIA ELECTORALĂ! ceea ce, după umila noastră părere, este INFRACȚIUNE!, cel puțin pe durata Stării de Urgență! Și, pentru că s-ar putea apăra cu faze de genul „nici măcar nu era un pix făcut recent, e unul vechi, care cine știe cum o fi ajuns pe la spital”, precizăm că nici măcar asta nu interesează sau contează. E un material de campanie electorală, plasat într-un moment și un loc în care MULTE ALTELE sunt chestiunile esențiale! Nu contează din buzunarul cărui VIP„testat” a căzut, nici dacă dintr-o poșetă, nici dacă dintr-o borsetă de voluntar, nici dacă nu e pix ci e chiar un tester de COVID – 19, nu contează…

În rest, NO COMMENT. Vă rugăm pe voi, cititorii, să interpretați personal acest MIZERABIL gest al celor doi, PREȘEDINTE și VICEPREȘEDINTE de Consiliu Județean. Și, când mergem la vot, cei care mai prindem alegerile, să ne amintim de „această dovadă de extremă responsabilitate, compasiune și solidaritate” prin care, cei doi, ne-au demonstrat cât și cum IUBESC ARADUL și ARĂDENII.

 

 

Sasha Romanov, 25 martie 2020 4:43

pix