marți, decembrie 6, 2022

Meci nebun, cu răsturnare de scor după pauză: UTA – Pandurii Tg. Jiu 3 – 3 (0 – 2)

 

Pe o vreme închisă arădenii au început meciul din runda 29 a ligii secunde, programat pe Motorul cu un handicap de un gol încă din debut. Pandurii Tîrgu Jiu a deschis scorul după șapte minute la prima ocazie. După golul marcat repede oaspeții au trecut pe lângă golul doi pe un scenariu asemănător, a centrat de pe stânga Blejdea, Bodea s-a opus la devierea lui Dodoi și acordă corner. La jumătatea primei reprize UTA a avut o bumă ocazie dar șutul lui Kanda a fost respins de portar de sub transversală. În loc de 1 – 1, fotbalul te pedepsește și s-a făcut 0 – 2. UTA a luat două goluri la singurele ocazii ale gorjenilor iar în ofensivă arădenii nu au prea contat. Pandurii au recurs la fragmentarea jocului și tragere de timp. Galeria a taxat jocul arădenilor în prima repriză. UTA a redus repede din diferență la prima ocazie după pauză Cipri Rus (foto) având o contribuție importantă, iar după alte două minute, UTA a egalat. Nu au fost multe ocazii de gol dar patru goluri. Rus putea aduce avantajul pentru UTA în minutul 67, dar șutul său a fost respins de portar. UTA a fost condusă la pauză, dar a trecut în avantaj în minutul 72 pe o greșală de portar. Cinci minute mai târziu, Melinte a încercat un șut de la 45 de metrii, Costache a respins de sub bară. Oaspeții au egalat din fază fixă. După ce au fost egalați, arădenii au mai avut o ocazie prin D. Popa, ca mai apoi în minutele de prelungire Copaci să ceară un penalty, dar arbitru nu a avut nici o reacție. În următoarea rundă UTA joacă duminică la București cu Metaloglobus.

Așa s-a marcat:

Minutul 7, Bodea a reținut o centrare de venită de pe stânga, Copaci l-a incomodat și portarul a scăpat mingea în față de unde Popescu împinge mingea în plasă, 0 – 1.
Minutul 25, centrare de pe dreapta din piciorul lui Brînzan, Blejdea autorul centrarii de la primul gol a apărut surprinzător în spatele defensivei arădene și a reluat cu latul în plasă, 0 – 2.
Minutul 57, Cipri Rus se înalță și deviază o minge pentru D, Popa, care la prima atingere îl lobează din 11 metri pe portarul pandurilor, 1 – 2.
Minutul 59, Rus a pasat pentru Ciucur care a tras din unghi printre picioarele portarului, 2 – 2.
Minutul 72, Costache scapă o minge centrată de Ciucur, Cipri Rus a trimis mingea sub transversală, 3 – 2.
Minutul 83, lovitură liberă de la 30 de metri executată de Blejdea, din careul mic Dodoi a deviat cu capul 3 – 3.

UTA: Bodea – Ivan, El Hasni, Șeroni, Copaci – Melinte, Hrezdac – Ciucur, Matei, Kanda – Rus. Au mai evoluat: D. Popa, Costin, Isac.
Pandurii: Al. Costache – Brînzan, Oiţă, R. Bratu, Vasilescu – Raiciu, Trancă, Vodă – Dodoi, P. Popescu, Blejdea. Au mai evoluat: R. Gheorghe, Ciobanu, Dănescu.
Arbitri: Kovacs Szabolcs (Carei) – Alexandru Corb (Satu Mare), Răzvan Soponar (Baia Mare). Rezervă: Mircea Salomir (Cluj-Napoca).
Observatori FRF: Romeo Malac (Timișoara), Teodora Albon (Cluj-Napoca).

Foto: UTA

Ultimele Știri

Related news