SPORTURI

Meciul cu FCC Baschet Arad – Phoenix Constanţa a fost amânat: trei cazuri de COVID-19 depistate în lotul grupării de la malul mării

 

Liga Națională de Baschet Feminin se reia în acest weekend. Al cincilea turneu va avea loc între 9 și 10 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, Constanța și Târgoviște. Partidele care se vor juca în această perioadă vor conta pentru etapele 10 și 11. Toate meciurile vor fi transmise în direct de către FRB TV pe YouTube.

Partida dintre Phoenix CSU Simona Halep Constanta şi FCC Baschet Arad, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, 9 decembrie 2020, de la ora 16:30, a fost amânată. Totul din cauza celor trei cazuri de COVID-19 depistate în lotul grupării de la malul mării.

Delegaţia clubului arădean  va ajunge în această seară în Constanţa şi va rămâne cantonată până duminică. Jucătoarele pregătite de Bogdan Bulj vor disputa doar un singur meci în turneul cu numărul 5 din Liga Naţională, cel împotriva formaţiei din Alexandria, duminică, de la ora 12. Toate testele pentru COVID au fost negative, alte probleme de ordin medical nu există, iar echipa vine după 12 zile de pregătire, cu mica pauză de Anul Nou.

Cosmin Gherman, 9 ianuarie 2021 8:36