SPORTURI

Meciul UTA – Petrolul poate fi urmărit și pe un ecran led montat în Piața Avram Iancu

 

Ne despart doar câteva zile până la începerea meciurilor din playoff-ul ligii secunde la fotbal. UTA pornește la drum de pe prima poziție dar datorită măsurilor de distanțare socială autoritățile nu permit prezența suporterilor în tribune pentru a evita răspândirea virusului Covid 19. Sâmbătă la Arad sosește contracandidata Petrolul Ploiești. Autoritățile locale s-au gândit ca suporterii să vadă meciul împreună pe un ecran led montat în Piața Avram Iancu.

Conform măsurilor impuse în această situație nu pot fi prezenți mai mult de 500 de suporteri. Aceștia vor avea asigurată hidratarea meciul fiind sâmbătă de la ora 17.00. UTA vrea să le mulțumească astfel suporterilor care au cumpărat bilete virtuale. Această idee de a se vedea meciurile echipei favorite pe un ecran LED se va menține dacă UTA promovează în primul eșalon fotbalistic, UTA e acum cu 5 puncte avans față de ocupanta locului secund. Tot în spiritul unității cu suporterii, aceștia sunt invitați vineri la sediul clubului de pe Calea Victoriei numărul 20 (orar 16 – 20) pentru a achiziționa articole promoționale în culorile clubului simpatizat.

Astăzi, și la sediul clubului UTA au fost puse în vânzare bilete pentru meciul cu Petrolul Ploiești. Dimineață a avut loc o frumoasă surpriză, domnul Emanoil Gherghel , component al echipei în anii ’60, devenit mai apoi conducătorul clubului, a achiziționat 10 bilete! Îi mulțumim, pe această cale, și îi urăm multă sănătate, au postat oficialii clubului! Vânzarea continuă în fiecare zi la sediul clubului din Calea Victoriei, nr. 20 (până vineri între orele 10:00 – 18:00, iar sâmbătă de la 10:00 la 14:00). Biletele on-line sunt, în continuare, disponibile la adresa  https://uta.iabilet.ro/. Până în această dimineață s-au vândut un număr total de 1400 de bilete.

Alin Pânzaru e dorit la Arad

În altă ordine de idei, pe plan sportiv se pare că antrenorul Laszlo Balint urmează să facă o mutare pe banca tehnică prin aducerea lui Alin Pânzaru, antrenor-analist. Acesta în vârstă de 44 de ani mai are contract doar astăzi 30 iunie cu o echipă de liga a treia din Teleorman. Pânzaru este din Iași, dar a început să antreneze la Brăila unde a fost pe banca tehnică timp de 6 sezoane înregistrând un mic record în acest sens.

Foto:

Publicată de UTA Arad pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Cosmin Gherman, 30 iunie 2020 8:44