Acasă POLITICE Mihai Fifor: „Austeritatea vine odată cu noul Guvern de sărăcie națională!”

Mihai Fifor: „Austeritatea vine odată cu noul Guvern de sărăcie națională!”

0

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: Austeritatea vine odată cu noul Guvern de sărăcie națională!

„Audierile de miniștri al Apărării și al Afacerilor Interne tocmai s-au încheiat. Concluzia – un simulacru de cea mai proastă calitate! Se pare că teribila Coaliție a sărăciei naționale a transmis programul de guvernare către Parlament numai în cursul acestei dimineți.

Pe site-ul Camerei Deputatilor a fost afișat Programul de guvernare după începerea în comisiile reunite a audierilor propunerilor de miniștri. Pe masa Comisiei, trei coli A4 cu ceva despre propunerea guvernamentală în domeniul Apărării. Pentru Interne am cerut Programul de guvernare și mi s-a adus, într-un tarziu, CV-ul domnului Bode.

Este o crasă bătaie de joc la adresa parlamentarilor de orice culoare politică. Nimeni, niciodată nu și-a permis un asemenea dispreț față de Parlament. Programul de guvernare a fost transmis întotdeauna cu cel puțin o zi înainte de audieri, pentru a acorda parlamentarilor timp de studiu pentru formularea întrebărilor.

Dacă cei din PNL și USR – Plus acceptă această abordare înseamnă că îi interesează doar funcțiile, ciolanul. Din păcate, nu are loc nicio dezbatere serioasă asupra măsurilor care ne vor afecta pe toți.

Totul e pe repede înainte…ai voie 3 întrebări de grup parlamentar și nu este permis dialogul cu candidatul. Noaptea minții. Și ca tot tacâmul să fie complet, presa nu are voie în sala. Din motive de pandemie. Așa audieri, așa Guvern! Dispreț total și lipsă cumplită de soluții.”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor

Biroul de Presă al PSD Arad

Exit mobile version