miercuri, februarie 8, 2023

Mihai Fifor: „Încheiem alegerile cu obiectivul atins: doi deputaţi şi un senator. Nu cred că scena politică se va liniști, ci vom avea o iarnă fierbinte”

 

Echipa PSD Arad a susținut joi, 10 decembrie, prima conferință de presă de după alegerile parlamentare în care au prezentat concluziile acestora. PSD a câștigat alegerile parlamentare în 28 de localități din județul Arad. Scorul situează organizația județeană pe locul 30 în ierarhia națională.

Conducerea PSD Arad este satisfăcută de aceste rezultate și continuă reconstrucția organizației fixându-și încă de pe acum obiectivul: alegerile din 2024, și câștigarea primăriei Arad și a Consiliul Județean Arad.

Mihai Fifor: „Închidem alegerile cu obiectivul atins. Noi am intrat în campania electorală cu o ţintă foarte clară, aceea de a avea un senator şi doi deputaţi în Parlamentul României, iar aşa cum arată rezultatele, se confirmă acest lucru. Este o reuşită după o muncă extrem de serioasă şi susţinută într-o perioadă extrem de complicată.

Ştim cu toţii că nu este uşor să faci campanie electorală în pandemie, nu este deloc uşor să convingi electoratul foarte dezamăgit să vină şi să participe la vot. Cred că s-a văzut pe 6 decembrie care a fost răspunsul arădenilor la chemarea la vot a partidelor politice, eu cred că fiecare partid trebuie să îşi facă o analiză cât se poate de serioasă şi să încerce să realizeze faptul că lucrurile trebuie schimbate în această ţară. Este un cartonaş galben arătat guvernării Orban şi preşedintelui Iohannis pentru toată perioada scursă în anul care s-a încheiat.

PSD a câștigat în 28 de localități. Scorul ne situează pe locul 30 în ierarhia națională și va fi îmbunătățit în anii ce urmează pentru că, așa cum am spus la începutul acestui an, organizația intră într-o fază de reconstrucție și abordăm foarte serios anul 2024, atunci când PSD își va atinge obiectivele: primăria Aradului și CJA”.

Eusebiu Pistru, senator PSD de Arad: „În primul rând vreau să mulțumesc arădenilor care au votat echipa PSD și mă bucur că în comunele și orașele din județul Arad am reușit să mobilizăm organizațiile. Cu siguranță peste patru ani, PSD va conta atât la Primăria Arad cât și la CJA”.

Adrian Alda, deputat de Arad: „ Mulțumesc și eu tuturor arădenilor care ne-au votat. Pentru cine nu mă cunoaște, sunt Adrian Alda, secretarul executiv al PSD Arad, provin din mediul privat, timp de 9 ani activând în domeniul de consultanță pentru accesare fonduri europene în agricultură. Cu siguranță vreau să fac o figură frumoasă în Parlamentul României. Eu sunt nou în această demnitate și mi-am propus să fiu la fel de serios și de implicat cum am fost și în mediul privat.”

Agenda politică a PSD Arad

Despre agenda politică a parlamentarilor PSD, Mihai Fifor a susținut că: „Există două agende. Una e cea politică pe care PSD Arad o are de pus în practică prin echipa de parlamentari. Aici mă refer la constituirea majorităților din Senat și Cameră, constituirea comisiilor și desigur discuțiile pe buget. Există agenda locală, unde avem în vedere alegerea viceprimarilor din CLM. Noi am spus cât se poate de clar care sunt opțiunile noastre. E nevoie de consultare și de o consultare cu toate forțele politice din CLM. Desigur, va trebui să ne ocupăm de ceea ce am promis în campania electorală. Nu cred că scena politică se va liniști, ci vom avea o iarnă fierbinte”.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news