CAMPANII

Mihai Fifor: „Mesajul PSD sună limpede, guvernăm bine și vom guverna până la capăt pentru români.”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor, a adresat un mesaj de solidaritate şi unitate la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Brăila, avansând ideea că aceste atribute înseamnă, la urma urmei, o viață pusă în slujba cetățeanului. Liderul social-democrat a vorbit în discursul său despre performanţele guvernării dar şi despre dificultăţile şi piedicile ridicate de acele forţe politice care au încercat să arunce ţară în haos sau de așa-zișii români europarlamentari care își permit la Bruxelles să denigreze această țară.

„Vă reamintesc, stimați colegi, că am preluat această guvernare de la Guvernul Zero, un guvern care nu numai că nu a făcut, dar a frânat dezvoltarea acestei țări vreme de un an, încercând s-o vândă pe bani puțini altora și nu spun prostii în fața dumneavoastră. A trebuit să îndreptăm lucruri, a trebuit să reluăm proiecte, finanțări și să încercăm să punem în aplicare programul de guvernare, foaia noastră de parcurs care poartă semnătura președintelui nostru, Liviu Dragnea.

Vreau să vorbesc despre ce știm noi să facem, despre ce putem noi să facem, astfel încât românii să aibă o viață mai bună în această țară. Vreau să vă reamintesc că de trei ani guvernăm sub asediu și nu este o glumă. De trei ani, guvernul nostru se află sub asediu, începând cu ianuarie 2017, de când preşedintele Iohannis aflat în stradă, îndemna la haos, la dezordine și încerca să doboare un guvern abia ales de milioane de români. De ce ne-au ales românii? Pentru un program de guvernare pe care-l aplicăm în fiecare zi și nu ne vom abate, dragi colegi, niciun milimetru de la programul nostru de guvernare, pentru că dă roade. N-o spunem doar noi, o spun instituții importante, suntem pe creștere economică, iată, al treilea an consecutiv. Vă întreb, dacă programul de guvernare n-ar fi bun și n-ar da roade, cum am fi pe creștere economică din nou? Cum am reuși să creștem salarii în această țară, să creștem pensii, să creștem alocații în România, cu toată opoziția celor care fac zgomot și nimic altceva? Vreau să vă spun că în momentul în care vom trage linie și vom aduna, după patru ani de guvernare, vom vedea cine a câștigat, iar votul românilor va consfinți un singur lucru, și anume acela că partidul acesta, singurul partid românesc din această țară, partid de patrioți, va fi din nou ales și va câștiga din nou alegerile, pentru că știe să guverneze această țară.

Nu sunt lucruri mărunte cele pe care le facem noi. PNDL 1, PNDL 2, aceeași semnătură, Liviu Dragnea, iată, e pus în aplicare și scoate România din noroaie. Este important să continuăm și să ducem la bun sfârșit aceste programe. Împreună dezvoltăm România și ne vom opune cu toată forța celor care doresc să frâneze dezvoltarea acestei țări. Vin două rânduri de alegeri anul acesta, grele amândouă. O să începem cu alegerile pentru Parlamentul European. Poate niciodată n-au avut o miză atât de mare alegerile pentru Parlamentul European, pentru că am văzut și noi unde se dă adevărata bătălie, unde se încearcă în mod repetat punerea la podea a acestei țări. Ei bine, nu ne vom lăsa în fața așa-zișilor români europarlamentari care își permit la Bruxelles să denigreze această țară. Nu vreau să-i cataloghez, nu-mi stă în fire, dar știu ce putem face noi și știu că trimitem acolo o echipă de colegi puternică, de profesioniști, dar, înainte de toate, de oameni care-și iubesc țara, de patrioți. E momentul să nu ne mai ferim să vorbim despre patriotism, să redevenim o națiune demnă care să nu accepte dubla măsură, o națiune care să stea dreaptă în fața oricărei țări din această Uniune Europeană. Nu suntem antieuropeni, suntem proeuropeni, poate nu există partid mai proeuropean ca PSD, dar să nu se confunde lucrurile: a ne cere drepturile, a cere să fim respectați ca orice altă țară înseamnă să fim patrioți și să ținem cu cei care ne votează și așteaptă acasă de la noi rezultate concrete, adică cu românii. Vom câștiga alegerile europarlamentare, vom avea cea mai puternică voce din Parlamentul European noi, social-democrații români, și vom intra în lupta pentru prezidențiale cu o forță nemaiîntâlnită, pentru că noi avem despre ce să vorbim în această țară, despre rezultate concrete, în ciuda opoziției celorlalți. Nu au avut rușine să înceteze a minți. Sub ochii noștri au propus amendamente mincinoase, chipurile!, pentru mărirea alocației copiilor, dar noi am mărit alocația copiilor, pentru că nouă chiar ne pasă. Ei nu au votat bugetul. Cum să mărești alocația copiilor fără buget? Cum să continui programele de dezvoltare ale acestei țări fără buget? Cum să faci drumuri, grădinițe, spitale fără buget? De trei ani se chinuie să blocheze orice înseamnă dezvoltare a României, dar lucrul acesta va fi taxat de români la vot, nu am nici cea mai mică îndoială.

Mesajul PSD sună limpede, guvernăm bine și vom guverna până la capăt pentru români.” , a afirmat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor.

 

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad, 18 martie 2019 3:32