POLITICE

Mihai Fifor: „Pe mâna nevolnicilor, UTA și suporterii săi sunt când pe culmile extazului, când pe cele ale deznădejdii”

 

„ Ori de câte ori UTA pierde acasă, galeriile și nu numai se revoltă. E momentul în care ne aducem aminte de toate…de interminabila investiție la un stadion – templu al fotbalului românesc, de jaful făcut de administrațiile Falcă și Bibarț și la aceasta investiție, ca la mai toate celelalte din Arad, de lucrări de mântuială, de constanta manipulare în scop electoral-politic a unui simbol al sportului arădean….UTA.

Pe mâna nevolnicilor de la Primărie, UTA și suporterii săi sunt când pe culmile extazului, când pe cele ale deznădejdii.

Dacă săptămâna trecută suporterii se bucurau ca cei mici la vederea lui Moș Crăciun pentru că UTA făcea deplasarea la Iași cu avionul, lucru absolut firesc în anul de grație 2021, săptămâna aceasta a fost rândul agoniei. UTA a pierdut acasă și ne-am adus aminte de improvizația de gazon pe care echipele sunt silite să facă performanță. Gazon la care Bibi – rond de noapte toooootttt promite o rezolvare. Răbdare…e doar primul an de mandat!

Noroc că nu e cu spectatori în tribune. Ne-am aduce aminte atunci cum plouă în vestiare prin plafon. Cum mobilierul stadionului e de cea mai proasta calitate. Cum, dacă pe bune oamenii ar veni la stadion, ar trebui să înceapă să parcheze de pe la Podgoria.

Noroc că UTA câștigă în deplasare, cu eforturi demne de toată admirația, și mai alină supărarea arădenilor.

Timp în care Bibarț mai trage un rond de seară al cărui scop e numai de el știut, Falcă o mai arde pe pârtii cu Bîlcea și cu Iohannis, iar Cionca, patriarhul tihnei județului, se face că trudește din greu.

Și, uite așa, ne trec zilele și anii visând, sperând, unii chiar crezând, că la Arad se poate schimba ceva vreodată. În bine, desigur!

#AradulFărăEi” – a postat pe pagina sa de facebook deputatul Mihai Fifor.

 

Critic Arad, 2 februarie 2021 9:28