miercuri, ianuarie 26, 2022

Mihai Fifor: PSD propune un buget de stat pentru 2021 care determină și susține creșterea, nu înghețarea economică!

De citit

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: PSD propune un buget de stat pentru 2021 care determină și susține creșterea, nu înghețarea economică!

Proiecția bugetară realizată de PSD este o premieră postdecembristă, menită să evidențieze că noul PSD nu
doar că are soluții, ci și că trece peste disputele politice sterile, printr-o atitudine constructivă, responsabilă,
pro-cetățean.

„PSD susține cu tărie că se poate! Se pot asigura și resurse pentru sănătate, pentru educație, pentru investiții, dar și pentru creșterea impusă de lege a veniturilor, simultan cu redresarea echilibrelor macroeconomice. Nu e magie, e pricepere! Și e posibil pentru că PSD a proiectat un buget pentru oameni, nu pentru interese și clientelă politică.

Spre deosebire de Coaliția Dreptei, PSD propune un buget de dezvoltare, nu de înghețare, un buget care scoate România din cercul vicios al austerității. Marele secret al bugetului de stat făcut de PSD este că injectează combustibilul necesar pentru ca motoarele economiei să producă venituri. Nu ai cum să produci venituri suficiente și cu atât mai puțin suplimentare, pentru pensii și salarii, când tu, Guvern Cîțu, pui toată economia la congelator și împovărezi zeci de generațiile viitoare prin împrumuturi galopante, fără măsură.

Prioritățile, în viziunea PSD, pentru bugetul de 374 de miliarde lei al anului acestuia, sunt stoparea crizei sanitare, relansarea economiei, creșterea nivelului de trai. 

PSD n-a fost și nu fi niciodată groparul României, așa cum reușesc, din nefericire, să fie guvernele de dreapta. În speranța că au măcar instinct de supraviețuire, PSD invită partidele Coaliției Dreptei să-i plagieze proiectul de buget de stat. Cu sau fără mulțumirile de rigoare. Măcar să ne fie un pic mai bine, nouă, tuturor!”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele stiri

L-AȚI VĂZUT? SUNAȚI LA 112!

  În seara zilei de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, TOLNAI ȘTEFAN, de 65 de ani, a plecat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img