Acasă POLITICE Ministrul agriculturii, Petre Daea, a făcut o vizită-fulger la Arad pentru a...

Ministrul agriculturii, Petre Daea, a făcut o vizită-fulger la Arad pentru a discuta direct cu fermierii despre efectele secetei

0
Petre_Daea_Arad2022
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Mihai Fifor: Ministrul agriculturii, Petre Daea, a demonstrat, a mia oara, că îi pasă și că îi respectă profund pe fermierii arădeni

„Despre ministrul Petre Daea nu sunt prea multe lucruri de spus, altele decât că este cel mai performant ministru al Agriculturii din ultimii 32 de ani.

Despre prietenul arădenilor, Petre Daea, nu pot decât să spun că și sâmbătă, prin vizita-fulger făcută la Arad pentru a se documenta la brazdă despre efectele secetei, a demonstrat, a mia oara, că îi pasă și că îi respectă profund pe truditorii pământului, ca pe adevărații „făuritori de hrană” ai țării.

Și fie că a fost vorba de fermierii din Socodor, Curtici, Nădlac, Secusigiu sau Felnac, dialogul a fost același: direct, sincer, corect, profesionist. Motiv pentru care, nu voi spune, la finele zilei de sâmbătă, decât: mulțumim, domnule ministru Daea! Jos cu pălăria!”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Exit mobile version