Ministrul Bogdan Matei, însoţit de directorul general al MTS, Daniel Jianu, vor fi prezenţi sâmbătă, la Arad

 

Ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei, însoţit de directorul general al MTS, Daniel Jianu, vor fi prezenţi sâmbătă, la Arad, cu ocazia a două evenimente sportive organizate în colaborare cu CSM Arad.

E vorba de Campionatul Naţional de gimnastică artistică rezervat junioarelor III, întrecere găzduită de Polivalenta arădeană şi de Grand Prix-ul atletic de aruncări lungi (seniori, tineret, juniori I) – etapa 1 de Campionatul Naţional, de pe arena „Gloria”.Sâmbătă, micile gimnaste se vor lupta pentru medaliile naţionale după următorul program: 9,45-11,45, concurs pe echipe seria a IV-a, nivel 2 ; 13,45-15,45, finale pe aparate, nivel 1.

La atletism, se va concura începând cu ora 14:30, în probele de ciocan, greutate, suliţă şi disc. Este programată prima etapă a Campionatului Național – Grand Prix de aruncări, la Arad, oraşul nostru având tradiție în acest sens, amintim că aici, în 2016, s-a organizat Cupa Europei de aruncări lungi. Specialistul probei de aruncarea greutăţii e arădeanul Andrei Gag, atlet format la CS Municipal Arad, acum legitimat la CSM Bucureşti. Alţi doi atleţi arădeni de la CSM, cu rezultate bune în ultimii ani, în probele de suliţă şi disc, sunt Raul Rusu şi Denis Both. Cei doi sunt pregătiţi de profesorul Constantin Miclea.

Bogdan Matei, ministrul de la Tineret şi Sport, este la bază profesor de sport. A fost inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, şi profesor la Şcoala Gimnazială „Anton Pann”, Rm. Vâlcea.

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy