vineri, august 12, 2022

„Miorița” RELOADED: trei hoți profesioniști și-un cioban amator au furat 12 miei de la un confrate din Cintei. Până i-a prins Poliția, au și mâncat doi!…

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Cercetați pentru furt de miei

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș (foto sediu – n.red.), au fost identificați trei bărbați din Sintea Mare, Vânători și Cintei, cu vârste între 24-38 de ani, care, cu ajutorul unui cioban de 36 de ani, din județul Buzău, ar fi sustras 12 miei dintr-un saivan din zona localității Cintei, în noaptea de 12/13 iunie a.c..

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în Sintea Mare, unde au fost găsiți 10 miei, care au fost returnați proprietarului.

Polițiștii continuă cercetările pentru recuperarea integrală a prejudiciului, în cauză fiind continuate cercetările într-un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news