Acasă POLITICE Mircea Diaconu va fi prezent la Arad luni, pentru a discuta cu...

Mircea Diaconu va fi prezent la Arad luni, pentru a discuta cu alegătorii pe platoul din fata Teatrului de Stat Arad

0

 

Luni, 21 octombrie 2019, ora 17:30, candidatul Mircea Diaconu va fi prezent la Arad, pe platoul din fata Teatrului de Stat Arad.

Întâlnirea cu electorii arădeni face parte din turneul de promovare a programului candidatului susținut de ALDE România, dar și de mulți independenți, fără „coloratură politică”.

Iată unul dintre mesajele care europarlamentarul-actor ține foarte mult să intre în mintea alegătorilor care vor vota în 10 noiembrie:

„N-am liniște când văd că ne atacăm unii pe alții, ne certăm, în loc să ne unim puterile pentru a aduce bunăstarea și liniștea în țara noastră.

Președintele trebuie să fie așa cum scrie la carte. Adică în Constituție. Eu am studiat cu atenție și am constatat că, în Constituție, cartea noastră de căpătâi, nu există niciunde sintagma „Șeful Statului”.
În schimb, se spune destul de clar ce are de făcut Președintele. Rolul său este să facă să se miște roțile dezvoltării, administrării, guvernării țării, nu să le blocheze.

Dacă vrem să avem în sfârșit țara pe care o merităm, poate ar trebui să începem prin a face lucrurile așa cum scrie la carte. Cu bună-credință.”

Exit mobile version