miercuri, februarie 8, 2023

MISS ARAD 2017 – sub sloganul „Frumusețea înseamnă tradiție”. Vineri, la Teatrul de Stat, e marele concurs

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sfârșitul de săptămână ce a trecut a fost marcat de organizarea cantonamentului frumuseții din cadrul proiectului Miss Arad 2017, care are loc la Clubul Sportiv Activ și care prevestește ultima sută de metri a pregătirilor pentru evenimentul de vineri, 21 iulie. Cele 14 finaliste ale concursului sunt antrenate de coregrafa Melinda Furdea și se pregătesc intensiv pentru un spectacol complex, realizat conform standardelor internationale.

Dress code-ul concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017 va fi „cocktail cu influențe tradițional-populare”. Sloganul evenimentului este „frumusețea înseamnă tradiție”, acesta fiind gândit să îmbine elemente etnice cu cele moderne, astfel încât și marea parte din momentele artistice ale finalei vor fi reprezentate de stilul neo-etnic. Spectatorii sunt invitați să participe la crearea unei atmosfere unde contemporanul întâlnește tradiționalul, nefiind însă constrânși de acest lucru, oricine, indiferent de vestimentație având dreptul să participe la acest eveniment public. Biletul de intrare în valoare de 25 de lei se va putea achiziționa de la intrarea în Teatru începând cu orele 18:30 ale zilei de vineri.
Evenimentul are scop caritabil.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

 

 

Ultimele Știri

Related news