duminică, ianuarie 29, 2023

MISS ARAD, 2018, se va desfășura sub COD ROȘU. Încasările vor fi donate în scop CARITABIL

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

A început cantonamentul frumuseții Miss Arad, care are loc la Hanul Moara cu Noroc din Ineu în perioada 24-25 iulie, unde concurentele pregătesc alături de echipa concursului, momentele coregrafice principale ale finalei, aceasta fiind ultima etapă înaintea finale de vineri, 27 iulie, când acestea vor urca pe scena mare a Teatrului Clasic IoanSlavici, în fața publicului și a juriului pentru a disputa cu grație și eleganță titulatura de cea mai frumoasă arădeancă.

Recepția de primireainvitațilorva face la ora 19:00, iarspectacolul Miss Arad vaîncepe la ora 20:00.

Evenimentul are un scop caritabil, toți banii încasați în urma vânzării de bilete de intrare urmând să fie donați unui tânăr de 30 de ani, Pusok Andrei, diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Tot în spiritual caritabil al concursului, concurentele s-au implicat în activități de voluntariat la sediul Asociației Integra, pictând împreună cu tinerii asociației tablouri pline de viață care vor fi puse în vânzare la finala concursului, toți banii fiind donația cestora. You Boutique va dona tot atunci brătări, create înediție limitată, în ton cu tematica de anul acesta, banii adunați luând aceeași cale!

Costul unui bilet este de 35 de lei, partenerul concursului, Atrium Arad oferind la fiecare bilet cumpărat câte un voucher în valoare de 16.50 lei, care poate fi utilizat la cafeneaua Segafredo din incinta mall-ului. De asemenea, în baza biletului, se beneficiază de intrare gratuită până la ora 00:00,  la After Party Miss Arad, gazduit de Curtea Veche.

Biletele de intrare la evenimentul Miss Arad 2018 pot fi achiziționate exclusiv  de la Info desk-ul Atrium Mall Arad în perioada 20.07.2018-27.07.2018.

Până la marea finală, concurentele sunt implicate în activități de pregătire sportivă, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, ședințe foto, precum și activități pentru managementul emoțiilor.

Dress code-ul evenimentului, „something red”,  este inspirat de numărul celor 13 ediții Miss Arad, și sugerează invitaților să poarte haine sau accesorii culoarearosu,  amintind de celebra tradiție/superstiție românească de a feri de deochi frumusețea prin adoptarea culorii în compozitul vestimentar.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.