miercuri, februarie 8, 2023

MISS SÂNTANA 2018… ca să nu se piardă tradiția în „orașul fetelor frumoase”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Miss Santana 2018

Concursul local de frumusețe Miss Sântana 2018,  va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în data de 7 iulie, începând cu ora 19:00, fiind organizat cu prilejul Zilelor Orașului Sântana, la Centrul Civic al orașului Sântana (platoul din fața Sălii de Sport) când vor urca pe scenă, în fața spectatorilor formațiile The Motans și Mira, precum și trupe de dans locale, vor avea loc demonstrații sportive de aerobic și majorete. La sfârșitul celor trei probe, care vor consta în proba sport, cea a rochiilor de seară și întrebărilor  de perspicacitate, juriul va decide  câștigătoarele concursului de anul acesta.

Concurentele Miss Sântana 2018 sunt:  Anghel Georgiana Ioana, Călin Adriana Mariana, Lucuța Larisa Ancuța, Novac Simona, Muntean Denisa-Gabriela,  Ploscaru Alexia, Suiugan Denisia, Toth Alexandra Alina. Toate concuretele au domiciliul în orașul Sântana sau localitatea Caporal Alexa, vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, iar înălțimea lor este de minim 1,65.

Prezentatorul evenimentului va fi Bogdan Costea.  Concursul Miss Sântana  este organizat în fiecare an  de Primaria Orasului Sântana în colaborare cu Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization.

Câștigătoarea concursului Miss Santana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2018, care va avea loc în data de 27 iulie la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.